konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Stycznia 2022 (edytowane) @Bloodwyn to sobie wyobraź że ja boxa trzymam w pokoju o wymiarach 5x4 zamknięte drzwi, okno otwarte bez filtrów lecę : D jest ogólnie zajebiście Edytowane 20 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 @konopny_janusz bez filtrów? Bo lubisz zapaszek? 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Stycznia 2022 @Bloodwyn nie chciało mi się przerabiać boxa, musiałbym go uszczelniać, byleby zebrać swoje i zacząć już jarać 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 Kurcze, nie mam tego kabla grzewczego czy innego chujstwa, ale te ledy dają rade i o dziwo utrzymuje się w boxie temp między 17,8 stopni celcjusza (teraz) a tymi 18 celcjuszami o godz 15.. narazie będzie świecić 24/0, taka zmiana nie zaburzy cyklu kwitnienia co? Ewentualnie polepszy sprawe, bo dluzej rosliny na słońcu? Cale 24h na dobe? Czy coś ciemni na auto Musi być? @konopny_janusz @Udyr @Zielone krainy @ArteK @grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Stycznia 2022 (edytowane) @Bloodwyn Możesz świecić auto 24 h. Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 20 Stycznia 2022 @Bloodwyn jeśli to są auto 😉 A wentylator masz odpalony jak mierzysz tą temperaturę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 (edytowane) @grolsch3 tak, wszystko chodzi. Nie otwieram boxa tylko kukam przez to okienko ile jest 17,6 celcjusza Teraz Wszystkie żyją Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Stycznia 2022 @Bloodwyn to przy takiej przeżyją. Nke będzie to idealny rozwój, ale będą rosnąć. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia 2022 @grolsch3 takie coś zda egzamin? PS: przygotowane na początek marca xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Stycznia 2022 Poszperać na aledrogo grzejnik olejowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia 2022 @Brazil Munster trochę za dużo W mają.. po 2000 xd gdzie ta mata ma 250 Postanowiłem wejść już w sezonówki, te 4 automaty polecą do tego boxa 40x40x80 z 4 bulbami i chińskim ledem na 24/0, a do dużego boxa wejdzie 2x Royal AK od RQS i 2x White Widow od RQS. Szkoda, że nie da się edytować nazwy tematu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) Są 500W z regulacją. Ja mam duży 2500W bo akurat taki e chacie miałem. Ale w planie miałem kupić ten mały. A jest niewielki rozmiarem DO 200zl kupisz ekegancki 🙂 Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 21 Stycznia 2022 @Bloodwyn co do zmiany nazwy posta,poproś grzecznie i ładnie @Tester napewno coś zaradzi 😉 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia 2022 @Tester najlepiej było by Komnata Tajemnic Bloodyego xd bo tu będzie cały czas coś dochodzić, nie są sadzone równo tj auto tera flo a sezony dopiero w kieliszku, a nie chcę zakładać kolejnych tematów i śmiecić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Stycznia 2022 @Bloodwyn dobrze jest😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) @Tester no dobra xd ale gdybyś mógł zmienić to byłby gicior xd PS: wpadłem na pomysł by wyłączyć wentylator wyciągowy, by ciepłe powietrze dłużej utrzymywało się w boxie. Efekt? 23,1 stopnia Celcjusza 😁 tylko troche jebie xd Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Stycznia 2022 @Bloodwyn lepiej jak w tytule są nazwy odmian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia 2022 @Tester to mam jak co nową fr założyć dla tych sezonowych AKczów i WW? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 21 Stycznia 2022 23 minuty temu, Bloodwyn napisał: @Tester no dobra xd ale gdybyś mógł zmienić to byłby gicior xd PS: wpadłem na pomysł by wyłączyć wentylator wyciągowy, by ciepłe powietrze dłużej utrzymywało się w boxie. Efekt? 23,1 stopnia Celcjusza 😁 tylko troche jebie xd Wg. mnie średni pomysł.Wentylacja to podstawa.Poczytaj o tych odmianach.Może zniosą chłodek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia 2022 @Lasir wentylator wlotowy cały czas działa a u góry boxa jest wielka japa po filtrze i tym wentylatorze wylotowym. Jest cyrkulacja powietrza, ale nie jest tak nadmiernie wyciągane z boxa. Wiatrak mieszający też chodzi Myślę, że nic się nie stanie, a temp wzrosła/mniejszy pobór prądu xd @konopny_janusz robi też bez 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach