Gość Napisano 23 Grudnia 2021 Witam Wszystkich, postanowiłem jednak zrobić osobną fr do pozostałych automatów. Growbox: Namiot 40x40x80 Oświetlenie: 4x żarówka LED 20W bez klosza Wentylacja: 2x wiatraczki komputerowe ustawione na roślinke, 1x większy wiatrak "wylotowy" podczepiony pod filtr węglowy Plus nawilżacz powietrza, termometr, wilgotnościomierz. Bubble Kush dzień 22 White Widow #1 dzień 25 White Widow #2 dzień 19 Pozdro! 🤪 Doniczki 5,7l więc takie minimum z minimum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Grudnia 2021 @Bloodwyn jakiś taki dziwny kolor mają i maławe są i wyglądają jak 10-14 dniowe pH jest w normie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 5,8 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Grudnia 2021 @Bloodwyn Nisko dosyć jak na glebę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 Może przez to, że przesadzałem je... ja wiem, to automaty, ale grubo później wyczytałem, że auto najlepiej nie przesadzać xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Grudnia 2021 @Bloodwyn ale to jest pH wody którą podlewasz czy pH ziemi? @Bloodwyn ja swoje automaty też przesadzałem i do tego niechcący na obu poszedł topping i normalnie się pozbieraly Należy zmierzyć pH ziemi np płynem heliga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 23 Grudnia 2021 Dobrze jest nie pryskać po roślinie.Kropla wody działa jak pryzmat... @Bloodwyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 @onyx ph wody z pod doniczki Może dlatego takie małe bo do wczoraj były tylko w tych malutkich kwadratowych doniczkach xd teraz pójdą Onyx.. jak można przez przypadek topa zrobić? 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Grudnia 2021 @Bloodwyn robiąc lst urwałem im głowy To co żeś tak długo je trzymał w tych małych donicach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Grudnia 2021 @onyx szczerze bałem się troszkę, bo ciężko przesadza mi się z tych kwadratów xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Grudnia 2021 @Bloodwyn ogólnie jak na automaty to są mocno w plecy i wyjdą na bank karły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2021 Witam. Niestety po przesadzeniu WW #1 zatrzymała się w miejscu... bubble i WW2 przegoniły ją niesamowicie. Na przyszłość automaty pakuje od razu do docelowej doniczki. Pozdro ziomeczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Stycznia 2022 WW1 - 36 dzień WW2 - 30 dzień BK - 33 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 3 Stycznia 2022 Ładnie wyglądają. To auto? Jak liczysz start rośliny, od kiedy jej liczysz życie? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Stycznia 2022 @grolsch3 w ostatnich dwóch tyg tak poszły w góre. Licznik bije od pokazania się kiełka na powierzchni 🙂 tak, wszystko auto. I każda chowana w innych warunkach by sprawdzić jakie są idealne tj. WW1 i bubble kush były przesadzane i mają na dnie troszke kermazytu, natomiast WW2 była od początku w docelowej doniczce i nie ma od dołu kermazytu W dodatku BK nie ma u góry kermazytu xd taki eksperyment Nawozy to Canna terra vega, rhizotonic i cannazym Masz porównanie z poprzednim postem.. różnica 5 dni a zobacz jakie efekty xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 3 Stycznia 2022 (edytowane) @Bloodwyn 23.12 ww miała 25 dni. Dzisiaj to już musiałby pokazać preflowery. To na pewno auto? 😁 Stan na dzisiaj, to fajnie wyglądają. Ale jak na 15-18 dzień Edytowane 3 Stycznia 2022 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Stycznia 2022 Napewno xP RQS auto white widow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Stycznia 2022 @Bloodwyn 30+ dni ? Coś chyba u nich jest mocno nie tak stary 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Stycznia 2022 Moim zdaniem one cos za małe jak na ten czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Stycznia 2022 30.dni by jeszcze mogła mieć vega ale to nie wszystkie. Napenwo by już wchodziły we flo. I są małe jak na 30 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach