onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Nie mówię że lepiej po prostu ją już w takim stadium gne co by jak najszybciej odrosty dostawały światło bo w nich największą nadzieja i trzeba roślinę trochu przesuszyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 8 Stycznia 2022 @onyx A to dobrze, że nie podlewałem dzisiaj po 3 dniach. poczekam jeszcze dzień może 2 aż będzie sucha gleba ale nie tak by rośliny dostały po piździe ; ) i zrobię trening 🦾🏋️♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 @Lemon Gelato pamiętaj tylko że by nie poprawiać doginania po podlewaniu bo ja niechcący zrobiłem topping na automatach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 8 Stycznia 2022 @onyx Dobrze TATO 😉 Ale tak serio to ważna wskazówka by nie ujebać nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Stycznia 2022 Ogólnie masz sporo miejsca w namiocie więc możesz dacim jeszcze pieterko i tylko dogiac szczyt. Będzie git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 10 Stycznia 2022 DZIEŃ 17 Siema! Szybki update farmy spod palmy 😉 Wczoraj Panie rozkoszowały się treningiem LST także walczą z drutami jak tylko mogą od wczoraj, dziś natomiast dostały H20 z 1ml cal-mag'iem. Póki co rosną zdrowo na moje oko. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Stycznia 2022 Pico bello, aby na długo miały żarcia w ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Stycznia 2022 @Lemon Gelato aż do kwitnienia to im cal magu nie trzeba o ile weg miesięczny Wilgotność podnieś minimum do 60% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Tak jak pisze ci @onyx Zwiększ wilgotność, 42% to na kwitnieniu, a nie na wegu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) +1 Dobrze, że przypomnieliście bo skułem oko i bym zapomniał włączyć nawilżacza ; ) Już wyrównane do 70% @Brazil Munster Czekam aż wyjdzie nowe i je puszczę w przeciwną stronę od szczytu a resztę pod kątem do głównych tych dwóch szczytów taki mam geometryczny plan haahha 😄 Taki pseudo Baobab zrobię Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 12 Stycznia 2022 Dzień 19' 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 O krok od kwitnięcia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 13 Stycznia 2022 @Udyr Myśle, że jeszcze z tydzień może 2 i wejdzie w kwitnienie, póki co chcę jeszcze jej powyciągać na bok szczyty nowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Stycznia 2022 @Lemon Gelato to ona decyduje, może Cię zaskoczyć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 13 Stycznia 2022 @Udyr A jak myślisz ile jej brakuje tak na "Oko" Dawaj strzelaj. Dzisiaj miała lekki szok bo upaliłem łeb i odjebałem numer i i rozregulowałem temperaturę i miała 17° Pozdro https://www.youtube.com/watch?v=C6haaeCZ7Aw&list=RDC6haaeCZ7Aw&start_radio=1&ab_channel=Kobik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Stycznia 2022 @Lemon Gelato 25 dzień może już zacząć pokazywać, różnie te crossy wychodzą 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 13 Stycznia 2022 @Udyr No dużo żależy od seedbanku bo paliłem i miałem w ręku ostatnio dwie te same odmiany z dwóch różnych seedbank'ów mianowicie zajebista *Girl Scout Cookies od White Label oraz *Girl Scout Cookies od Auto Seeds Taki sam box i cały setup na MS hydro ts 600 ( grower : b.dobry ze stażem 37 lat ) Inny wygląd, tępo vega. Kiełkowanie na plus dla Auto Seeds Ale White Label szybciej zakwitło i dało lepszy plon na sucho ale ile dało i o ile więcej to nie wiem ; ) Taka Marry™️ 🔜 ⚠️☢️☣️👽🌴🦎⚠️☢️☣️ MY NEXT TARGET : GELATO COOKIES ROYAL RUNTZ FAT BANNANA AUTO WATERMELON AUTO LEMON HAZE AUTOyć Cel już mam założony kwestia dobrania dobrych odżywek i treningów. Automaty wiadomo dadzą radę podąrzyć za Gelato i Royal'em. W zasadzie nie będą miały wyjścia ; ) Mam jeszcze w planach usprawnić box'a i wymyśliłem ogrzewanie, które mogę wykorzystać za free tylko kawałek spiro 120Φ zjazd na 24Φ, która na górze nad lampą będzie sobie grzać boxa ciepłym powietrzem ( tak wiem.. nie będzie wiało na krzaki ciepłym powietrzem ;D ). Póki co bez termostatu ale coś wymyślę zaraz (15 min hah - wena po Girl Scout Cookies ❤️ ) ©️®️1️⃣🅿️ 🖖 🆙 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) DAY 24 Siemanko, dawno nic nie updatowałem więc łapać i oceniać. Przez weekend dziewczyny dostały w piz** bo mnie nie było i miałem spięcie na przedłużaczu gdzie była lampa i nawilżacz podłączone także nie wiem ile miały światła hahaha . Wilgotność : 70-80% Temperatura 21-27 Lampa : 60cm 40% z 200 W Coraz bliżej kwitnięcia. Może jeszcze z tydzień może max 2 Nie wiem czy nie zwiększyć mocy lampy i opuścić o 10 cm (Dobry Człowiek - tak radził) Dzisiaj dostały H2O 4L z 12ml Plargon Grow i 1ml CAL-MAG Co sądzicie o roślinach? Zdrowe? Jak dla mnie lux ! Na przedostatniej fotce po prawej stronie growoxa jest zawieszona "kuchenka" (rozpalacz do węgli do shishy) bo mi temperatura spada 😉 Taki patent i jebać BHP , niech mury płoną hahaha ⚠️☢️☣️👽🌴🦎⚠️☢️☣️ MY NEXT TARGET : GELATO COOKIES ROYAL RUNTZ FAT BANNANA AUTO WATERMELON AUTO LEMON HAZE AUTO Edytowane 17 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 17 Stycznia 2022 Zakwita powoli ? Zmieniać wilgotność i wysokość lampy i moc już czy poczekać ok tydzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) @Lemon Gelato Kwitnie, pojawiły się prefolwery, ale spokojnie to dopiero początki. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach