TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 29 Grudnia 2021 @Lemon Gelato no widzisz, tak sie dzieje jak ma problem ze zrzuceniem skorupy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 29 Grudnia 2021 @TheNotoriousOfWeed Czyli nie ma się o co martwić niech rosną. jeszzcze dorzuce chyba lemona tam choc 80x80x160 chyba za mało na 5 roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 29 Grudnia 2021 Wymien wentylator na ten z lapka na rurke i wcisnij na miejsce wiadra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Grudnia 2021 Można i więcej dac ale będzie tloczno i suma summarum będziesz miał.na finale podobny wynik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Grudnia 2021 Wrzuc na luz, dopiero po 15 dniu bedziesz wiedział czy cos im dolega i czy czegos potrzebują. Przy marihuanie nauczysz się napewno cierpliwości😄 A czemu kombinujesz tak z lampą, najpierw miales chyba 70cm 60moc, a teraz 70cm 40moc? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 30 Grudnia 2021 10 godzin temu, Git napisał: Wrzuc na luz, dopiero po 15 dniu bedziesz wiedział czy cos im dolega i czy czegos potrzebują. Przy marihuanie nauczysz się napewno cierpliwości😄 A czemu kombinujesz tak z lampą, najpierw miales chyba 70cm 60moc, a teraz 70cm 40moc? 😄 Tak mi doradzali alepo przybyiu tutaj zmieniłem na mniejszą moc a drugi post z lampa to pomhhłka w pisaniu wysokości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 30 Grudnia 2021 14 godzin temu, TheNotoriousOfWeed napisał: Wymien wentylator na ten z lapka na rurke i wcisnij na miejsce wiadra A dlaczego tak ten za mocny??? czy co? 13 godzin temu, Brazil Munster napisał: Można i więcej dac ale będzie tloczno i suma summarum będziesz miał.na finale podobny wynik @Brazil Munster A to zostawie na drugi strzał. Wezmę coś od RQS i zobaczymy co to będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) DZIEŃ 7 Laski w dobrej formie póki co... no chyba, że coś widzicie czego ja laik jeszcze nie 😉 Pozdro mordeczki i buch za was póki jeszcze moge pisać 😉 Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2021 @Lemon Gelato Ch.. widać 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) DZIEŃ 7 Laski w dobrej formie póki co... no chyba, że coś widzicie czego ja laik jeszcze nie 😉 Pozdro mordeczki i buch za was póki jeszcze moge pisać 😉 1 minutę temu, Udyr napisał: @Lemon Gelato Ch.. widać 😄 Za dużo bucha hahah Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Lemon Gelato 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Grudnia 2021 @Lemon Gelato Dziś nie palę, kilka Jacków jabłkowych i na tyle 😄 Szczęśliwego nowego roku 😄 u mnie dopiero za 2h 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 1 Stycznia 2022 DZIEŃ 8 Siemano. Jak widać rosną. Dostały czyste H2O PH 6.6 PH Gleby... Póki co nie wiem ale chyba spoko skoro mam dedykowaną ziemię no i podlewam zgodnie z wytycznymi 😉 Nie wiem czy teraz nie dać im 3 dni bez wody i zaobserwować czy będzie brak czy nie bo tylko 1 na 4 Roślin miało suchą glebę? Ta po lewej w rogu zawsze jest sucha na zdjęciach.. Jest przy pasywnym i może wiatrak z góry mocniej tam wieje.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 1 Stycznia 2022 36 minut temu, Lemon Gelato napisał: Nie wiem czy teraz nie dać im 3 dni bez wody i zaobserwować czy będzie brak czy nie bo tylko 1 na 4 Roślin miało suchą glebę? rób tak aby nie przesuszać i nie robić bagna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 1 Stycznia 2022 @Tester Przy podlewaniu zawsze lekkie bagno będzie z konewki ale nigdy nie przelałem. Dostają 800ml mniej więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Jeśli podlejesz je odrobinę i odczekasz i podlejesz znów to zdąży wodę wciągnąć jak należy. Srogie masz doniczki i jak lejesz na raz to większość zostaje na dole, albo będziesz mieć wypływ 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 1 Stycznia 2022 @Udyr Leje powoli z 4 min na doniczkę mi schodzi także luźno bez "bagna" staram się. Tu pośpiech jest niewskazany. Mi się z nimi nie śpieszy bo nie na tym to polega. Jak najebie wody to szybciej nie urośnie 😉 Mam duży ogród także co nieco wiem o uprawie @Udyr Doniczki 10 L 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia 2022 @Lemon Gelato dla auto to sporo miejsca 😄 Ale przynajmniej ścisku nie będą mieć. Czas chyba zawijać stąd na dziś bo wszyscy zdychają po sylwku, albo do domu nie wrócili jeszcze 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 1 Stycznia 2022 @Udyr Hahaha możliwe 😄 Ide zobaczyć jak tam wilgotność . Piona ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Stycznia 2022 @Lemon Gelato ja bym jednak zszedł do pH 6.0 bo maluchy tak wysokiego jak 6.6 nie potrzebują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 2 Stycznia 2022 @onyx Aż tak byś zjechał zph. no ja tam daje ph 6.5 , 6.6 no ale 6.0 nie pomyślałem nie chce ich stresować za dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach