konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Stycznia 2022 @Brazil Munster czasem coś trzeba dodać od siebie a nie tylko kopiować 1 do 1 Ale fajnie ze ktoś to czyta i emocjonują się ludzie co się stanie z tą rośliną 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ziomek , jak na skręconego leda i tak dałem ci moim zdaniem optymalne i prawie maksymalne dawki, możesz je podkręcać, ale na własne ryzyko, wiele się nie stanie, ale chyba nie ma sensu wędrować od kłopotu do kłopotu? No ale twoja sprawa, ty kumpel tu rządzisz, bo to twoja uprawa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy taa ale wcześniej podałeś za małe dawki 😄 no ale dobra nie ważne, to dam pół ml więcej czyli 4,5 ml bloom Edytowane 15 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Stycznia 2022 @konopny_janusz No stary ja ci tego nie mierzyłem miernikiem ec, lepiej dać mniej niż więcej, a i tak ci zalecałem dawać więcej niż sam chciałeś dawać, a że roślina tak pod tym ledem wystrzeliła to już miej pretensje do jej genetyki i treningu jaki jej zrobiłeś. ;) Rób, jak uważasz. Ja ci powiedziałem, co bym zrobił u siebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy chodziło mi o starsze planty, tamte dawki dla żadnej rośliny nie wystarczały bo i tak się wyjadły no ale może były poblokowane nie wiadomo kiedyś lałem wszystko na oko, po pół zakrętki pk, blooma i grow też od zakrętki były odmierzane i jakoś szła uprawa Edytowane 15 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Stycznia 2022 @konopny_janusz azotu ja bym dał na kwitnieniu też go trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Stycznia 2022 (edytowane) @Andi dam go dzisiaj 4ml bio grow i 4 blooma - niech już będzie że wdrożę w uprawe rady kolegi @Zielone krainy do tego Pk 1 ml top-max 2ml Edytowane 15 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Stycznia 2022 Plant podlany 4ml bloom 4ml bio grow 1 ml pk 2ml top-max i 1ml cannazym Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Stycznia 2022 @konopny_janusz Roślina się ssa mocno, ale dałeś dobrze, teraz poczekaj na reakcje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Przykręciłem marsa na 100% pierdolić to, co wyjdzie to wyjdzie. W ogóle to najniższy plant jak dotąd jaki uprawiałem. Na oko będzie mieć może z 30 - 35cm nie licząc doniczki Edytowane 16 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Stycznia 2022 @konopny_janusz plant niski bo ma ogrom szczytów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx albo lampa była zbyt blisko na wegu chociaż kurde ja na żarówkach wega leciałem, może dlatego tak się wysysa bo lepsze światło marsa dostała na flo Edytowane 16 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ona ci się ziomek za szybko zje, ale działaj, zobaczymy.:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Stycznia 2022 @Zielone krainy czyli nie da się tego nawozami ogarnąć? Miała chwilę przerwy teraz pora zapierdzielać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Stycznia 2022 @konopny_janusz Jak ona się nadal mocno wyjada ziomek, jak masz to uzupełnić nawozami to lej ostro, ale nie masz miernika ec , więc nie wiem, jak to ci finalnie wyjdzie. Ja mówiąc o ograniczeniu jej światła miałem na myśli jej przystopowanie, by mniej jadła, i by łatwiej było uzupełnić braki, a dalej dawka światła na 70 % nie jest za mała, bo roślina jest w początkowej fazie kwitnienia, a nie zaawansowanej. Jednak rób, jak uważasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Stycznia 2022 @konopny_janusz co jakiś czas tu do ciebie zaglądam i co patrzę na ona głodna i zielony mówi karmić ty karmisz a ona nadal głodna zielony nadal radzi karmić ty karmisz a ona nadal głodna xD W koło Macieju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx może nagram kurde filmik że leje te nawozy wartości odmierzam strzykawką 5ml, może podróbkę nawozów dostałem z Chin @Zielone krainy może adoptujesz tą roślinę dokończysz uprawe i podzielimy się pół na pół Edytowane 16 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Stycznia 2022 @konopny_janusz He jakby był legal to bym ją zrobił i większość byś sobie wziął, ale część byśmy przeznaczyli na cele charytatywne, czyli na pomoc dla ludzi na forum, jacy mają mało palenia. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 16 Stycznia 2022 U mnie niedobory magnezu, leje calmag normalnie i zero reakcji Jakoś dojdą ale przez przesuszenie jakiegoś pierdolca dostały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy spoko, a są tu tacy w ogóle co mają mało palenia? Myślę że większość już zapasy porobiła i pochowała się w schronach, bo zbliża się bomba kobaltowa 😄 @Adin40 skąd wiesz że to tylko magnez, ja bym nie był tego taki pewien, widać że masz trochę dużo azotu, ale może pk jej brakuje, albo nie może go pobrać z jakiegoś powodu skoro to liście od góry planta Edytowane 16 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach