Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) @konopny_janusz Nagrywałeś kiedyś coś , czy piszesz jedynie teksty ? Ja kiedyś coś tam nawijałem ale to były " dawne" dzieje. Napiszę ci zwrotkę na spontanie. Sadzę, uprawiam i na koniec ścinam później swoje palenie do waporyzatora nabijam każda uprawa u mnie musi mieć swój idealny finał i obyś wszystko dobrze zrobił, a będziesz miał swój chillout uprawa u mnie leci do celu, jak bilardowa bila jaką do właściwego otworu precyzyjnie wbijam nie rozdrabniam się na drobne z prawdą też się nie rozmijam do zbiorów została u mnie jeszcze tylko chwila nie mam herm , więc nic niczego u mnie nie zapyla, w zdrowych roślinach tkwi wielka siła. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Grudnia 2021 @Zielone krainy pisałem tylko teksty ale tak dla jaj 😄 Kupiłem cbd i znalazłem 3 nasiona. Pojebane. Na opakowaniu jest skład: suszone trymowane kwiaty feminizowanych krzewów konopii. A dostałem herme chyba.. Myślałem że jak place 30 zł za gram to chociaż jakość tego cbd jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @konopny_janusz Nie koniecznie herma, może po prostu zapylona żeńska roślina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Grudnia 2021 @Zielone krainy niedobra odmiana niby Amnesia, a drapie po gardle i bierze na wymioty. Jak brałem pineapple kush to był o niebo lepszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @konopny_janusz Może faktycznie herma, jak bierze na wymioty, albo po prostu źle wysuszona i nie wyczyszczona z nawozów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Grudnia 2021 @Zielone krainy zetnę planta na święta który rośnie w 1l doniczce bo i tak mało z niego będzie. Trichomy już chyba spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @konopny_janusz Niedojrzałe, nie ma sensu, ledwo, co klepnie, tam większość jest przeźroczysta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz pola go w całości bo ciekaw jestem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Grudnia 2021 Pokaż w całości tego w 1l donicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) Ciemnie mają póki co. Tymczasem 20 dzień. 10 dni na rozciąganie odgałęzień i przełączam Edytowane 6 Grudnia 2021 przez konopny_janusz 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) @KlausKörner jak myślisz przypierdolić tu pk 13 14? Jutro podlanie i się zastanawiam jaka dawka. Nic z azotem nie mogę lać. Bez miernika EC jest chujnia Tu jest ten w 1 l doniczce, jeszcze słabo napuchnal. Z półtora miecha mu pewnie zostało i tak wyjdzie ponad 110 dni A tu masz skittlez Albo poczekam na @Zielone krainy niech się wypowie. Ja tam nie umiem oceniać plantów po kolorze liści Wiem tylko ze mają dużo azotu, ale chyba nie na tyle żeby je całkiem odcięło Edytowane 6 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Grudnia 2021 Ja bym tu nic nie dawał, a jeśli to pół pk13/14 i magnez ewentualnie ale nie wiem co tam wcześniej było lane. Im po prostu czasu potrzeba, niestety. Ja nie widzę powodu aby coś im teraz lac. Nalać jeszcze zdążysz, ciach wymieszasz nawóz i nalejesz. Po liściach będziesz widział, zacznie się wyjadać to będziesz lal. One rosną normal nie. Nie za wolno, na początku może tak było ale teraz myślę że ok. Tego w 1l doniczce, tzn gdybyś co jarać nie miał, to jeden szczyt przed świętami możesz uciachać, na bank cię poklepie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz Azot moim zdaniem je jeszcze blokuje, bo za ciemne, masz lekkie pazurki, a związku z tym, ja bym lał wodę, niech się wyssają jeszcze z tego, co mają, a mają tego sporo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy czyli muszą się wyssać z azotu bo nie wiem czy im nie brakuje pk w tej chwili i tego nijak nie sprawdzę @Zielone krainy @KlausKörner tu np lekko różowieją liście na topku. Mogę uznać ze nie trzeba pk? Albo tutaj. Też mogę uznać ze nie trzeba pk a to jest od nawozów raczej? Edytowane 6 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 Albo tutaj w tej jedno litrowej Tu ziomek też na flo ma ciemne liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz Popalona i przyblokowana nadmiarem azotu, jakąś małą wartość pk mógłbyś im wlać, a do tego calmag bym dał, ale teraz moim zdaniem przede wszystkim powinny wyciągnąć nadmiar azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 @Zielone krainy to zapodam im 0,5ml pk na litr wody, bezpieczna dawka myślę 1/4 pełnej. Do tego calmag też 0,5 ml na litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz Możesz tak zrobić, calmag daj 0,8 ml na litr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy kurde łatwiej jest dopilnować mniej roślin. Tu każda nie dość że ma inną ziemię, jedna biobizz, druga westland trzecia target z marketu, na dodatek dosypałem na górę kiedyś wszystkim po 1-2l allmixa o czym już pisałem 😄 Edytowane 6 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2021 @konopny_janusz Ja to ziomek wiem, przecież na ostatniej uprawie miałem 6 sztuk, a teraz tylko dwie sztuki i uprawa jest teraz prostotą i zabawą, łatwiejszej uprawy od tej jeszcze nie miałem, 5 minut wieczorem przy plantach , zamykam i zapominam o nich do następnego razu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach