onyx 881 Napisano 26 Stycznia 2022 @kemot85 odległość ma być 40-50 cm od szczytów a mocy jedni mówią że na 24h powinno się zmniejszyć moc aczkolwiek ja tego nie robiłem i nie widziałem problemu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Stycznia 2022 Niby zmniejszenie mocy lampy na 24-48h pomaga roślinę szybciej wyjść ze stresu ale ni3 stosowalem tego póki co. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) Pały ciężkie jak cholera ale trichomy wciąż nie w pełni mlecze lub ja źle patrzę Edytowane 1 Lutego 2022 przez onyx 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Lutego 2022 Ale armaty:D szok. Gratki Będzie co kurzyc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 1 Lutego 2022 @Brazil Munster Taki zapas na parę lat 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) Bardzo ładne 🎄🎄@onyx Edytowane 2 Lutego 2022 przez Różyczka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 2 Lutego 2022 @onyx Pisząc lat masz na myśli miesięcy :) joke.Świetna robota. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) HARVEST DAY: W 101 dniu od wykiełkowania dziewczyny zostały ścięte i powieszone Cała uprawa poszła raczej bez problemowo oprócz kilku przypadkowych błędów, dla przypomnienia są to wersję automatyczne na których został zastosowany topping (przypadkiem) oraz celowa defoliacja tak więc jak widać nawet na automatach można (ale nie trzeba) stosować nawet i takie metody, ogólnie nie udowodniłem tutaj niczego co mogło by potwierdzić że wyżej wymienione zastosowania zwiększają plon lub go pomniejszają. Chce tylko zauważyć że mimo dosyć stresogennych metod, rośliny wyrosły na całkiem ciekawe okazy z których jestem mega zadowolony. Jeżeli jesteś początkującym i czytasz to teraz to wiedz że mikoryzą i biotabsem jesteś w stanie uzyskać taki efekt który zaraz zobaczysz w zdjęciach poniżej, prawię przez całą uprawę lalem tylko wodę wodę i wodę oraz różne stymulatory i wspomagacze takie jak ukorzeniacz czy rinho skin , w drugiej połowie flo dołączyłem do tego pk5-8. Typowanie pozostawiam wam, kto zgadnie wygrywa talon! a na co ten talon zapytacie? Myślę że każdy już z was wie na co xd Edytowane 7 Lutego 2022 przez onyx 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2022 @onyx Dobre buły 😄 130 będzie. Szukam tego namiotu co masz, ale najbliższy do kupienia mam na niemieckim Amazonie 😄 Pasowałby mi do schowka na miotły w którym trzymam sprzęt 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Lutego 2022 Okolice 110, ale życzę jak najwięcej 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Lutego 2022 @onyx noo Legancko✋ lampa robi robotę, topy nabite jak PKS do Wieliczki, dobra robota! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 7 Lutego 2022 128g 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 7 Lutego 2022 Obstawiam 160g+ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Lutego 2022 @ArteK noo powiem że lampa zrobiła zajebistą robotę i jestem z niej mega zadowolony, zdecydowanie warta swoich pieniędzy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Lutego 2022 @onyx ciekawe jak z żywotnością, w każdym bądź razie działa w huj😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2022 @onyx patrzę na stronę producenta i mają fajne zabawki. The fire ant, the mantis. Mają rozmach 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Lutego 2022 @Udyr a no mają, ogólnie lampa jest dedykowana konopii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Lutego 2022 ja stawiam na 190g, a jaki ten balon bedzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 7 Lutego 2022 125g. 🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Lutego 2022 100g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach