Gość Napisano 7 Listopada 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Listopada 2021 jaranie się szykuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Listopada 2021 Cieszy oko 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Listopada 2021 @Bloodwyn Ziomku w mojej ocenie potrzebujesz lepszego oświetlenia, bo to , jakie posiadasz nie pozwoli ci otrzymać dobrego plonu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2021 Wiem @Zielone krainy ,chwilowo mam takie: Ale z czasem wsio się zmieni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Listopada 2021 Spróbuj usunąć te klosze z żarówek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2021 @KlausKörner próbowałem, mogę dodać na chwilę obecną jeszcze jednego takiego Bulba xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Listopada 2021 To śmiało dokladaj. Ładnie sobie ten box zrobiłeś, dobrze to wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2021 @KlausKörner dziękuję, ale przemeblowanie było już 3x 😛 to mój pierwszy projekt i można powiedzieć, że idę trochę po omacku. Teoria to nie praktyka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2021 Dobrze zdiagnozowałem? -duży deficyt potasu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 8 Listopada 2021 @Bloodwyn a co lałeś jej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2021 @Kozak biohumus extra na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 8 Listopada 2021 @Bloodwyn lej wodę utrzymuj odpowiednie ph i będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2021 Bulb dołożony, z samych żarówek generuje 7000 lm plus ten panel. Będzie starczyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2021 Trenujemy dalej Criticala @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Listopada 2021 @Bloodwyn jak zdejmiesz te osłonki to będzie na pewno lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopada 2021 Wleciały nowe odżywki dla Panienek, do tego dojdzie jeszcze Biobizz starter pack. Mam nadzieję, że każda kolejna roślinka da z siebie więcej niż chwilowo Goryl. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Listopada 2021 @Bloodwyn eeee. Legancko goryl widze podobny trochu, powiedz mi jak zapach? Leśny ? tak jak @grolsch3 pozdejmuj te matowe końcówki zarowki ten plastik zeby sam led byl. W dniu 08/11/2021 o 09:26, Bloodwyn napisał: @KlausKörner próbowałem, mogę dodać na chwilę obecną jeszcze jednego takiego Bulba xd Z tym sie nie szczyp jak nie idzie ręką weź brzeszczot albo nóż do chleba i utnij bulba tak 1 cm od krawędzi korpusu żarówki chwila roboty a napewno nie stracisz. Dlugo planujesz jeszcze go trzymać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Listopada 2021 @ArteK jeśli ten klosz jest wklejony to szuszarka do włosów powinna pomóc. Klej podgrzać i jak zrobi się plastyczny to podważyć i wsio, przynajmniej moim zdaniem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Listopada 2021 @Udyr mozna. Tylko w jakiej temp sie klej rozpuści i czy nie rozpusci czegoś w środku, ja bym sie nie cackał i i flexem to ujebał, ale mówię jak nie ma pod ręką (szlifierki kątowej, brzeszczota) mozna nawet tapeciakiem albo nozem kuchennym bulb naciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach