Barney's 271 Napisano 4 Listopada 2021 @Zielone krainy i co to daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) @Barney's Daje to, że uprawiamy tutaj w Holandii, nieważne skąd jesteśmy :) Edytowane 4 Listopada 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Listopada 2021 @Zielone krainy lokalizację każdy taka ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Listopada 2021 @Barney's Na forum każdy taką ma , a poza nim, jak nie ma maskowania IP to ma taką, jaką rzeczywiście posiada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Listopada 2021 @Zielone krainy to źle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Listopada 2021 @Barney's Nic mi do tego, jak ktoś się chroni w necie, mojego IP w necie nie ma , jest zakamuflowane wieloma programami :) Jestem z wielu krajów i miejsc na świecie, jak zechcesz sprawdzić skąd jestem, to uznasz pod względem Ip , że jestem "zewsząd' . :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 5 Listopada 2021 @Barney's nie, ja nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Listopada 2021 Nie przejmuj sie tymi lisciami i rob swoje, nic jej nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 6 Listopada 2021 Topix mocy 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Listopada 2021 Problemy na Cream Kushu nie ustają, szczerze to nie wiem co to może być, plan jest taki żeby przesuszyć glebę i wlać PK13/14 + Calmag, może się poprawi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 Przesuszyć na pewno nie zaszkodzi, a w sensie dać odpocząć chwilę i dać zjeść co tam jest. Pk13 to od pół dawki chyba zacząć. Calmag swoją drogą. Blokadę ma chyba. PH zapewne masz dobre. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Listopada 2021 @KlausKörner Końcówki liści zawijają się w górę, czyli to jest prawdopodobnie jakaś toksyczność, być może to co pisał @Vampidrut, bo była podlewana 3 dni temu, a doniczka dalej ciężka jest, więc trzeba czekać aż się przesuszy. Wleci coś koło 1ml PK i 1.5calmag @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Listopada 2021 (edytowane) @fxxx1337 z tego co znalazłem w necie przy brakach potasu końcówki liści też mogą się zawijać w górę, calmag chyba też nie zaszkodzi, ale to nie dawałbym więcej niż producent przewiduję. Kolor i miejsce żółtego koloru najbardziej wskazuję na braki potasu. Jakbym ja to miał to ma Waszym miejscu 2x pk tego co producent przewiduję przy kolejnym podlaniu. Patrząc na resztę nie widać u innych toksyczności. Oczywiście jeżeli ph jest spoko. Inaczej to nie będzie nic innego jak blokowanie 😉 Edytowane 8 Listopada 2021 przez grolsch3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 8 Listopada 2021 Calmagu 0.7 daj a się ogarnie Ja miałem takie liście albo od braku cal magu albo gleba za mokra była zastosowałem 2 procedury i wróciło do normy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 8 Listopada 2021 Skoro piszesz ze roślina byla podlewana 3 dni temu i jest dalej ciężka daj jej porządnie wyschnac. Być może nadmiar wody blokuje wchalnianie pierwiastków i dlatego pokazuje braki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! właśnie też tak przewiduje. Jak myslisz jak przeschnie to od.rszu po całości podlać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 8 Listopada 2021 @fxxx1337 podlej mniej wiecej połowę mniej niz zawsze i obserwuj rosline. Ile teraz podlewacie na roślinę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! Około 0.8l @fxxx1337 Przeschnie to i wleci jakieś 0.5l i zobaczymy czy się poprawi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 8 Listopada 2021 Dobra, to teraz przesuszę ją trochę. Na wszystkich już widać trichomy :3 wyślę zdj w domu jak będę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Listopada 2021 (edytowane) Też mam w niektórych plantach problem ze nie piją wody tak szybko jak inne Edytowane 8 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach