Gram 27 Napisano 8 Września 2021 @Brazil Munster od przełączenia tak w 16 dniu Pk13/14 zacznij w 28 dniu do końca ich życia dawka 1,5ml/l Jak chcesz więcej ciekawych informacji to priv napisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Września 2021 @Gram pisz na ogóle inni też skorzystają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 8 Września 2021 @Szym podeślij mi link @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Września 2021 @Gram do czego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 8 Września 2021 Oprysk z Asahi Sl poszedl w nocy. Przez ten gąszcz robi mi się dużą wilgotność, bo blisko 90% A termometr wisi tak na wysokości okolo 1m. Jakieś sugestie? Niedługo wleci jeszcze jeden mieszajacy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 9 Września 2021 @Brazil Munster słaby wentylator wyciągający @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Września 2021 @Gram na tą chwilę mam.ustawiony na 1ke. Może zmienięna 2 bo3g chyli na coś około 330-350m³ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 9 Września 2021 Na ful @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Września 2021 Dzień 38. Dziś następuje zmiana światła na 12/12 Temp. 25/20 wilgotność ogólnie około 60-65% W nocy trochę podskakuje . Lampa poki co 60cm od szczytów i 80% mocy. Zmieniam bo mam obawy że nie wyrobie się do grudnia ze wszystkim. Na zdjęciu jest po prawej kwitnący ak white russian auto. Co o nim myślicie? Brak niedobór Azotu ? Dalem mu sensi bloom i ciut grow jakoś z 4 dni temu ale narazie nie widać poprawy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Września 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Brazil Munster napisał: Na zdjęciu jest po prawej kwitnący ak white russian auto. Co o nim myślicie? Brak niedobór Azotu ? Dalem mu sensi bloom i ciut grow jakoś z 4 dni temu ale narazie nie widać poprawy nie widać, bez lampy lepiej można było by ocenić Edytowane 14 Września 2021 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 16 Września 2021 (edytowane) @Brazil Munster Nie za wysoko 🤔 to led pamiętaj led to nie Hps. Spokojnie wyrobisz się do grudnia kolega. Policz tygodnie dodaj 1 tolerancja błędu do grudnia masz jeszcze dużo czasu. Witamin to im nie brakuje jedynie do widzę liście miejscami zawijają się w kształt "łudek". I może warto pomyśleć o delikatnym frycu. Pozdrawiam. Edytowane 16 Września 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Września 2021 @Krzysztof_Krzys teraz indukcja wchodzi, za jakiś tydzień, półtora myślę że przestaną już iść w górę to będę im fryzjera robił. Zawijanie się do środka to chyba powod zbyt silnego światła? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 16 Września 2021 (edytowane) @Brazil Munster u mnie miejsce miało z łódka kiedy dałem za dużo azotu nie wiem dla czego ale tak było. Chciałem pisać o tym prędzej ale zapomialem też masz b. ciemny kolor albo to efekt zdjęcia z lampą. Tak gdy lampa jest za nisko również. Tylko Ty masz 60cm ale możesz zmienić na mniejszą moc np 60 jak jest taka skala obserwował na spokojnie świat się nie wali (= ps. Wentylacja przepływ powietrza itp? czasem za duszno też nie dobrze. Edytowane 16 Września 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Września 2021 Panowie może coś mi doradzicie. Nie wiem jak to możliwe. Ale tak od ponad 2 tyg. Jebie mi w pokoju i poza pokojem. Sprawdzałem cała wentylację i wszystko szczelnie zalozone. Namiot zassany do środka, filtr założony od 2go tyg. Teraz na maks odpalony. Więc jakoś 330m3/h filtr mam na 420. I głowie to wali od tej mimosy, bo Akacz kwitnący id 2 tyg nie pachnie nic.. A moja kobita już placze że czuć w korytarzu między pokojami. Jak teraz tak wali to nie chce myśleć co bddzie za 5 tyg jak będzie już kwitlo ba bogato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 17 Września 2021 (edytowane) @Brazil Munster Za 5 tygodni za tydzień 2 będzie przypal większy. Skuteczność filtra i jego właściwości spadają kiedy wilgotność jest wysoka - nie wiem jaka masz - Wiedzę po postach że miałeś problem z wilgotnością (90%) więc może zajechales to filtr -Ja kupiłbym nowy bez zastanowienia. Ale poczekaj na inne rady. ZAPOMNIAŁEM DODAĆ CO WAŻNE MI PRZYSŁALI JUŻ Uszkodzony FILTR! CAŁA PACZKA CZARNA OD WĘGLA SYPAŁO SIĘ Z NIEGO STRASZNIE. PODŁĄCZYŁEM GO I O USZKODZENIU DOWIEDZIAŁEM SIĘ PÓŹNIEJ - KIEDY MIAŁEM SYTUACJĘ JAK TY 🙂 - to też możliwa wersja. Edytowane 17 Września 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 17 Września 2021 Jak sa fundusze to wymien filtr, po co ryzykowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Września 2021 Wilgotność teraz około 65 w dzień w nocy 80 nawet. Dziś będę odpalac pochlaniacz wilgoci w pokoju gdzie jest namiot. Zbije wilgoc i zobaczę czy to cis pomoże. Jak nie to w poniedziałek zamawiam nowy. Myślicie że od wilgoci mógł zjebac si3 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Września 2021 Jeszcze takie pytanie. Wydajność wentylatora to 280/330m³. Jaki filtr wziąć? 360 styka czy 400+ wziąć? Teraz mam 420-470. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Września 2021 (edytowane) 26 minut temu, Brazil Munster napisał: Jaki filtr wziąć? 360 styka czy 400+ wziąć? ten 400+ Edytowane 17 Września 2021 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Września 2021 Namierzylem w dobrej cenie: RHINO HOBBY FILTER 125X300 on ma niby 500m³ co o tym sadzicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach