Brazil Munster 709 Napisano 24 Października 2021 @Luigi wloskami nie sugeruj się. Tylko trichomami mordo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Października 2021 @Luigi mordeczko ten Gelato wyglada przezajebiscie :)) mega ciekawy kolor topka. ziorkalem na ta odmiane jak zamawialem pestki i zaluje ze nie zamowilem:) w przyszlym roku ja tez odpalam:) Ladnie to wyszlo tylko szkoda ze tak malo. u mnie je wczeden top wiecej niz te 14 heh ale ta gleba za wczesnie i to troche ja skarcilo :) Nastepny na pewno bedzie kozak :) Ja z nowym rokiem wjezdzam z ekipa od FASTBUDS bo maja mega ciekawe auto odmiany:) Czytuje twoje mosiezne posty i niezle dedukcje ktore tu wystepuja:D 15 stron relacji robi wiecej roboty niz te 14 gram:)) Jest z czego czerpac wiedze i aspiracje na nastepne growy :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Października 2021 @Luigi najfajniejsze uczucie kiedy przed zapaleniem człowiek pomyśli że to sam wyhodował, Kozak relacja z palenia najważniejsze że kopie i na pozytyw 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Października 2021 W dniu 20/10/2021 o 17:46, Luigi napisał: ale mocne 14g 😅 Na 30 batow jest czyli jak dla mnie na pół miesiąca by styklo...jak bym oszczedzal 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 26 Października 2021 @Jerzy na mnie jak dobrze pójdzie to z 4 miesiące. Ale szanuje 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Października 2021 (edytowane) Coś mi się pomyliło. Edytowane 26 Października 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Października 2021 2 godziny temu, Luigi napisał: @Jerzy na mnie jak dobrze pójdzie to z 4 miesiące. Ale szanuje 😄 Jak dobre palonko, to po wiadrze jest wystarczająco i starczy na długo a jak slabsze, to joint czysciocha i wtedy wiadomo, że szybko pójdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 30 Października 2021 🧀🪓🏁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 2 Listopada 2021 Siema Cheese nieco lepiej, testowy Cream Kush jak to testowy, palonka na max 3 jointy 😄 Kurcze, jak na pierwszy raz nie jest to jakaś mega tragedia. Najważniejsze, że znam swoje błędy, wiem co mogę zmodernizować, co można zrobić lepiej, super. Nie żegnam się, a raczej żegnam w tym temacie, który uważam za zakończony. Dzisiaj odbieram paczuszkę od FastBuds, a w niej 6 odmian, z czego 4 wylądują bardzo możliwe już w tym tygodniu. Nie omieszkam założyć fotorelacji. Dzięki wszystkim za dobrą fotorelacje, rady, krytyki i inne bzdety. Pozdro 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach