KlausKörner 880 Napisano 19 Lipca 2021 (edytowane) Cześć, witam wszystkich. W jednym boxie wszystko rośnie, mój duży eksperyment jest jeszcze w przygotowaniu, postanowiłem więc rozpocząć dodatkowy, mały eksperyment. Automat trenowany w spirali. (pomysł już był, niestety padłem na "panewce") - ( @Zielarka Morenn pozdrawiam ) Tym razem spirala jest lepiej przygotowana, ja chyba też. Roślina nie pójdzie na razie pod lampę. Będzie w mieszkaniu przez cały weg. Na flo pójdzie do boxa. Pojemnik 1,8 L ziemia terra canna professional plus. Nawożenie planuje zrobić tylko domowymi sposobami. Nasiono kielkuje w wodzie destylowanej. Obrazki: Edytowane 19 Lipca 2021 przez KlausKörner 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner niedługo ci czasu zbraknie na te wszystkie eksperymenty 😄 powodzenia 🤞🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Lipca 2021 @Zielarka@Zielarka green Gelato z puszki zjadła małpa. Naprawdę małpa, nie chce mi się już tego tłumaczyć, po prostu puszka została na stole na noc a małpa zjadła roślinę. Część rośliny, chyba się nie naćpała ale śmierdzi cała🤗 ziołem. Rozsypała się ziemia takie tam. Więc jedna Northern light która była w pokoju, a urosla na 95cm i zakwitła, trafiła do boxa korzystać z solarium, a nowa pójdzie na okna. Taka rotacja mała była. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner konkrecik projekcik 😂 zobaczymy co z tego będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Lipca 2021 Co ta spirala ma robić? Roślinka ma się piąć spiralnie czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Lipca 2021 Automaty są gowniane do wszelkich projektów. Nie lubią stresu i krótko rosną. Nic z nią nie zrobisz na tej spirali a tylko zmarnujesz nasion. Zresztą nawet na sezon ta spirala za mała więc będzie mieć co najwyżej wartość wizualną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Lipca 2021 20 minut temu, EneDue napisał: Automaty są gowniane do wszelkich projektów. Nie lubią stresu i krótko rosną. Nic z nią nie zrobisz na tej spirali a tylko zmarnujesz nasion. Zresztą nawet na sezon ta spirala za mała więc będzie mieć co najwyżej wartość wizualną Ja znam przykład, gdzie jest spirala jest automat, nie ma zmarnowanych nasion i 90g suchego @Aron ma zastąpić lst. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bykolidas 23 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner Powodzonka , ciekawe co z tego wyjdzie 👌🏻👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lipca 2021 @KlausKörner powodzenia 😄 nie wiem czemu, dziwne trochę ale wydaje mi się jakbyś był kopią @Dzielnicowy'wego, podobne wypowiedzi, on też stosował domowe nawozy z tego co widziałem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 19 Lipca 2021 Sory ale to mi w najmniejszym procencie nie przypomina zastąpienie LST, chyba ze odrosty poprzywiązujesz i nagniesz sznureczkami do dołu to roślina szybko się rozkrzaczy bo bez tego ta spirala jest za mała żeby ci dać efekt lst i bez dodatkowego naginania nie ma to sensu, ale pokaz mi ze się mylę😁 mimo wszystko kibicuje i trzymaj się wiedzy która zdobyłeś na temat tego treningu i pokaz mi efekty👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Lipca 2021 Nic się nie martw dobrze będzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Lipca 2021 Też oczywiście kibicuje i czekam żeby zobaczyć co z tego będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Lipca 2021 Hans to wariat jest xD jak zakreci na spirali to nie bedzie wiadomo o co kaman xD Hans co do tego co pisales o lampie SanLight to mega lampa serioo mega , moc straszna i panny ida jak rakieta pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach