LiitlebigWeed 132 Napisano 21 Sierpnia 2021 chciałem trochę przyciąć od dołu bo niektóre liście od dołu zaczęły żółknąć a nie które pousychały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed jeżeli nie masz problemu z przepływem powietrza u dołu to zostaw te żółte liście bo roślina pobiera z nich papu i same w końcu odpadną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 26 Sierpnia 2021 powiesiłem tego atreum i świeci mocniejszym światłem niż ts600. fotki po kilku dniach na nowej lampie. ww 3 tydzien kwitnienia Te liście powinny tak żółknąć?? NL 3 tydz kwitnienia. Przez tydzień podlewane samą wodą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Sierpnia 2021 Ta jedna tak miała od nawozów popalone y ta co żółknie to dobrze,tak powinno być. Możesz jej coś podlac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed ta ww mozesz jej cos podać na flo i delikatnie azotu. Albo jak masz zapobiegawczo cal mag tam tez jest azot. A tej nl zrobił bym flusha bo jest mocno nawalona odzywkami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 27 Sierpnia 2021 jakoś słabo sie rozwija ten NL, zrobiłem mu flusha, podlałem ww szamką. ale jak sie przyjrzeć z bliska to topy bardziej rozwijają sie w ww niż w nl. NL WW @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed no co zrobisz popalony jest to poblokowane wszystko w nim, nie pozostaje nic innego jak nadal lać wodę i czekać aż wydobrzeje i ruszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed roslina jest popalona od odzywek. Zbyt duża ilość azotu na flo blokuje wchłanianie innch pierwiastków. Przelej ją porządnie z 15 litrów wody z odpowidnim ph. Bo ja to nie widze zebys zrobil flusha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) robiłem go wczoraj rano, wlałem z 5 litrów. żeby lać wiecej musiał bym użyć kranówki. zdjecia pochodzą z wczoraj godzine po flushu. dzisiaj wygląda jagby odcien lisci naszczycie sie zmienił. Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 28 Sierpnia 2021 szybkie pytanko jak/czym usunąć żywice z plastiku?? po zdjeciu marsa i powieszeniu atreum zauwarzyłem na marsie żółte plamy, w dotyku są kleiste i niewiem jak je usunąć bez uszkadzania lampy. ktoś ma pomysł bo prubowałem już mydłem. i spirytusem kosmetycznym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Sierpnia 2021 Żyletka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 28 Sierpnia 2021 chyba żartujesz. pytałem poważnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed acetonem może ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Sierpnia 2021 Spróbuj zmywacz siliconu. Nie jest silnie reagując. Ale.jak próbowałeś zmywaczem kosmetycznym czyli do paznokci ? To ciężko będzie bo to silny rozpuszcalnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 29 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed flush to nie jest wlanie 5 litrów wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 29 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed na żywice tylko denaturat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 31 Sierpnia 2021 @LiitlebigWeed northern light wolniej kwitnie od white widow. Drugi raz sadze taki sam zestaw jak ty i po raz drugi mam to samo. Zrób tylko porządek z tym azotem bo wygląda masakrycznie. Co ty jej dałeś? Ja mam 8 tydzień od wykiełkowania i dopiero wczoraj pierwszy raz dałem im jeść w ilości 1/3 tego co sugeruje producent. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 31 Sierpnia 2021 W dniu 28/08/2021 o 14:21, LiitlebigWeed napisał: szybkie pytanko jak/czym usunąć żywice z plastiku?? po zdjeciu marsa i powieszeniu atreum zauwarzyłem na marsie żółte plamy, w dotyku są kleiste i niewiem jak je usunąć bez uszkadzania lampy. ktoś ma pomysł bo prubowałem już mydłem. i spirytusem kosmetycznym. Olejek bambino dla dzieci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 31 Sierpnia 2021 W dniu 28/08/2021 o 14:21, LiitlebigWeed napisał: szybkie pytanko jak/czym usunąć żywice z plastiku?? po zdjeciu marsa i powieszeniu atreum zauwarzyłem na marsie żółte plamy, w dotyku są kleiste i niewiem jak je usunąć bez uszkadzania lampy. ktoś ma pomysł bo prubowałem już mydłem. i spirytusem kosmetycznym. Najlpiej czyms tłustym. Moze byc olej itp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 2 Września 2021 WW przez 2 tygodnie dostał szamki ze 2 razy i oprysk cannacurem. NL po 2 tygodniach po flushu. przez 2 tygodnie nie dostawał szamki ani wody. miał ją w nadmiarze. robiłem tylko oprysk cannacure żeby uniknąć plaśni i grzyba z powodu nadmiaru wody. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach