LiitlebigWeed 132 Napisano 2 Lipca 2021 Nazwa nasion i producenta: 1x Northern Light Auto, 2x white widow auto,(i byc może też 1x gren gelato auto o ile w wykiełkuje) RQS Rodzaj i moc lamp: MARS HYDRO LED TS600 100w Fotoperiod (czas świecenia): 18/6 Namiot uprawowy / growbox, wymiary:50x50xw 160 Rodzaj podłoża i wielkość donic: biobizz lightmix, airpots 10L Nawozy: biobizz, canna Wentylacja, przepustowość (m3/h): wlot- wentylator komp. 120mm - 109 m3/h, nawilżacz powietrza. Trening: topping, LST jest mój pierwszy growlog i pierwsza uprawa automatów. kiełkowanie mi trochę nie wyszło bo ze szklanki pakowałem prosto do easy pluga, mimo tego dość długo nie chciały wykiełkować. ale po przełożeniu do kubeczka z light mixem poszły w górę. dlatego zdjęcia będą mieć różną datę. northen Light dzień 7 white widow 2 dzień WW dzień 3 NL dzień 12 NL dzień 15 czy northen light można już trenować lst czy jeszcze poczekać?? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Lipca 2021 @LiitlebigWeed jak dla mnie możesz je już trenować śmiało, jak widać odrosty to śmiało zwłaszcza że to automaty Ogólnie życzę powodzenia bo widać że wszystko przemyślane oraz ma ręce i nogi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Lipca 2021 Jak na 15 dzień, to ona malutka. Ja bym ją zostawił w spokoju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Lipca 2021 @KlausKörner moja wyglądała identycznie w 14dniu i trening siadł elegancko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Lipca 2021 @onyx może takie zdjęcie i mi się ona taka malutka wydaje. A u ciebie ziomeczku czasem nie sezon się okazał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 2 Lipca 2021 @LiitlebigWeed topping na automatach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Lipca 2021 @KlausKörner okazał się sezon ale oglądałem dużo fotorelacji i jak dla mnie na 14 dzień to nie jest ani duża ani mała ale też ba pewno masz większe doświadczenie ode mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Lipca 2021 @Dobry_Człowiek! @Dobry_Człowiek! Topingu chyba jeszcze nie było. 😎 @onyx nie mam. Takie co i ty. Teraz czytam, że to 10l airpot, mi bardziej to zdjecie przypominalo 4L airpot i taki punkt odniesienia przyjąłem. Idąc za Tobą, ani mała ani duża. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 2 Lipca 2021 @KlausKörner zdjęcia są ze zoomem x2. wiec dają wrażenie mniejszej doniczki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Lipca 2021 @LiitlebigWeed tak jak pisał lub wspomniał @Dobry_Człowiek! Topping? Tego typu treningu nie stosuje się na automatach, wystarczy lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Lipca 2021 @LiitlebigWeed Ogólnie to ładniutkie. Żywe, zdrowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) na razie będę robił lst jak sie rozwinie i sporo urośnie to zrobię topping z northen lighta chce mieć jak najwięcej topów. ale to wyjdzie w praniu czy topping, fim będą potrzebne. następne foteczki dodam w poniedziałek. Edytowane 2 Lipca 2021 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) @LiitlebigWeed no właśnie jak chcesz dużo topów to topping I fim jest nie zalecany do automatów bo zalicza się go do hst i stopuje to rośline na jakiś czas by odbiła, finalnie to twoja fr i zrobisz jak uważasz bo bywali i tacy którzy robili tego typu treningi na automatach Edytowane 2 Lipca 2021 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) Dzień 18 NL zrobiłem lst. chyba dobrze go zrobiłem ? nie chciałem go za mocno wyginać żeby go nie złamać. WW 6 dzień można użyć tego do lst?? https://allegro.pl/oferta/rolka-jojo-z-linka-do-ksztaltowania-roslin-10459090200 Edytowane 5 Lipca 2021 przez LiitlebigWeed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Lipca 2021 @LiitlebigWeed w każdym sklepie budowlanym znajdziesz takie coś na dziale ogród, najprostsze i najbardziej skuteczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 5 Lipca 2021 chciałem coś takiego kupić, ale nie da sie tego wygiąć w haczyk, bo jest zbyt miękkie i nie zachowuje kształtu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 6 Lipca 2021 @LiitlebigWeed będę śledził fotorelacje! Z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) ww dzień dzisiejszy (pogubiłem sie w tym liczeniu) NL dzień ? dostały dzisiaj dawke rizotonicu i teravegi. może z powodu lst wzrost im sie zahamował. Edytowane 12 Lipca 2021 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 21 Lipca 2021 WW dzień 21 lip. Robić już na nich LST ?? NL dzien 21lip. Jakoś mi te topy rosną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Lipca 2021 2 godziny temu, LiitlebigWeed napisał: Robić już na nich LST ?? dawno można było robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach