Zielarka 271 Napisano 6 Czerwca 2021 @KlausKörner napisze wiadomość prywatną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Czerwca 2021 Dzień 5 1 I 2 Lsd 3 orange sherbet 4 I 5 lemontree 6 green gelato auto rqs Gelato ma 14 dni ale do tej pory było poza boxem w 1l doniczce. Proszę aby admin zmienił tytuł fl na Lsd, lemon tree, orange sherbet od barney farm-sezony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 Wiązanie z green gelato zdjęte wydawało się że niszczy liście i główny szczyt. Zdecydowałem się na clips Eksperymentalnie, żeby się przekonać, posiedzi przez veg całej reszty w oświetleniu 18/6 a później musi się zadowolić 12/12. Czy ktoś już stosował te klipsy? Czy ktoś przełączał automatom na 12/12? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 12 Czerwca 2021 @KlausKörner szczyt musi być dogięty bo się podniesie Godzinę temu, KlausKörner napisał: Czy ktoś przełączał automatom na 12/12? tak ale 18/6 rządzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 @Szym jak odrobinę podrośnie to dołożę jej następny clips, wtedy będzie wygięta na wzór tęczy, teraz nie mam jak złapać. A przełączyć światło będę musiał bo mam teraz sezony. Ok. Posłuchałem. Tak to wyglada. I tak pewnie wyciągnie ten drucik ale do tego czasu może już będzie opcja inaczej to złapać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 12 Czerwca 2021 @KlausKörner no drucik wyskoczy lepiej przymocuj inaczej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 Poprawki. Trochę wygląda jak zmaltretowana😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 @Szym a ile ty trzymasz na wegu? Pytam konkretnie ile ty trzymasz, nie ile się trzyma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 Godzinę temu, KlausKörner napisał: @Szym a ile ty trzymasz na wegu? Pytam konkretnie ile ty trzymasz, nie ile się trzyma. I mały update. Była u mnie koleżanka zostawiła coś takiego... Northern light auto nie wiem jaki producent. Przygarnąłem, doniczka mała, może coś urosnie. PS. Dziwny liść... I tak to teraz wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Czerwca 2021 @KlausKörner W identycznej doniczce mam posadzoną Acapulco Gold, wielkiego plonu z niej nie będzie, ale zawsze coś wpadnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 @Zielone krainy a ten liść taki? Geny? Bo wygląda jakby chciał się kiedyś rozszczepić ale jakby zmienił zdanie. Niech 5 na sucho będzie. I tak to automat i musi dostosować się do dziewczyn w 11l, treningu raczej nie planuje, chyba że za wysoko będzie szła. Ale w takiej donicy nie powinna przerosnąć reszty kadry. @KlausKörner twoją fr oglądam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Czerwca 2021 @KlausKörner Tak , prawdopodobnie genetyka, ale to nic czym by się trzeba było martwić. U mnie poszła w górę , nie robiłem jej żadnego treningu, wyszedł taki patyk, ale top na szczycie jest w miarę ładny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 12 Czerwca 2021 2 godziny temu, KlausKörner napisał: a ile ty trzymasz na wegu? Pytam konkretnie ile ty trzymasz, nie ile się trzyma. 18/6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 @Szym a ile tygodni? Optymalnie? Podejrzewam, że na oko... Dacie znać kiedy zmienić period, ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 12 Czerwca 2021 @KlausKörner mi o automaty chodziło, fotoperiody to tak 3-4 tygodnie na wegu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Czerwca 2021 3 minuty temu, Szym napisał: @KlausKörner mi o automaty chodziło, fotoperiody to tak 3-4 tygodnie na wegu Auto to tak powinno się trzymać. Pierdolą ze 20 albo 24, ale kiedy ona ma się wyspać... Mam nadzieję że 12/12jej nie zmarnuje, a i tak ma jeszcze te 3-4 tygodnie 18h. Gryźć się z periodami chyba nie będą... Czy mylę się? Ta wilgotność jedynie, ale i tak mam ok 60 75 zwiększenie raczej nie wchodzi w grę, za 4czy 5 tyg się zrowna razem ze światłem na 12/12 I ok 50 60... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Czerwca 2021 Czy veg powinienem liczyć od wsadzenia do ziemi czy od np 2 tygodniowej sadzonki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 13 Czerwca 2021 6 minut temu, KlausKörner napisał: Czy veg powinienem liczyć od wsadzenia do ziemi czy od np 2 tygodniowej sadzonki? Od wyjscia z ziemi ja bym liczyl 👌 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Czerwca 2021 A powiedzcie mi jeszcze, czy jak im świece pelna mocą lampy veg100% i bloom100% to im to nie zaszkodzi? W sensie czy w weg koniecznym jest świecenie tylko swiatlem na veg, czy też można świecić jednym i drugim? 40-45cm od szczytu jest lampa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) @KlausKörner nie przełączaj na 12/12 to bez sensu ona i tak sama zakwitnie Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach