KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 No co ty. One duże porosły, 100 z krzaka w zasiegu Ale z liściami to pojechałeś. Ja planuje nie wycinać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 11 Lipca 2021 @point.99 pięknie ci to idzie mordo i jasne że dasz radę zrobić z tego fryzjera ciastka, Poronin to na mniejsze kawałki wsadź do słoika i daj taka ilość masła przykrywała liście w sloiku, zamykasz wszystko szczelnie i do garnka z wodą i ścierką u spodu, że by wydobyć najwięcej mocy z tego co zebrałeś to gotuj to przez jakieś 4-5h w 90°C czyli temperatura bliska zagotowaniu, po takim zabiegu powinno ci wyjść masełko i całkiem fajnej mocy z której zrobisz ciastka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 11 Lipca 2021 @onyx o coś takiego mi chodziło. dzięki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 11 Lipca 2021 @point.99 istotnym jest ta ścierka w garnku bo bez tego słoik ci walnie, a oprócz tego cały zabieg jest bezzapachowy i bezpieczny a do tego najskuteczniejszy sposób na dekarboksylacje w której THC nie ulega degradacji 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 11 Lipca 2021 @onyx zrobię tak jak mówisz, to będzie ciekawe😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 11 Lipca 2021 @point.99 prosze zdać relacji jak ci wyjdzie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 11 Lipca 2021 @KlausKörner zostawiłem po 4- 5 pięter liści, myślę że jest dobrze, niektórzy zostawiają tylko 3. fajnie byłoby gdybym miał te 100g, ale celuje bardziej realnie w 80g z krzaka @onyx ja ich robić nie będę, mam ziomka który zrobi te ciastka, jak wyjdą to wrzucę zdjęcia. mam nadzieje że liście do jutra wytrzymają w tej wodzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 11 Lipca 2021 @point.99 do worka wsadź i w lodówkę mi tak tydzień siedziały i wyglądały jak świeżo ścięte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 11 Lipca 2021 @onyx zamrażarka czy lodówka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 11 Lipca 2021 @point.99 lodówka wystarczy i do woreczka czy tam siatki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 11 Lipca 2021 @onyx ok. dzieki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 12 Lipca 2021 @point.99ten krzak bliżej po lewej jest odrobine niższy niż pozostałe, mógłbyś go podnieść lekko jakąś podkładką 🧱 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 13 Lipca 2021 @Cieniu dzięki za uwagę. dzisiaj to zrobię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gram 27 Napisano 13 Lipca 2021 @point.99 ile tu cm miały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 14 Lipca 2021 (edytowane) @Gram jeśli chodzi Ci o wysokość roślin to teraz jak sprawdziłem to te po prawej mają 97cm a te po lewej 85cm, ale dzisiaj mijają 2 tygodnie od przełączenia na flo więc okres wyciągania się skończył i bardzo dobrze, jeszcze podrosną ale już sobie z tym poradzę zmieniając położenie filtra, jeślibym przeszedł na flo 2-3 dni wcześniej nie musiałbym tego robić, od teraz będę tego pilnować. Edytowane 14 Lipca 2021 przez point.99 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 17 Lipca 2021 63 dzień (18 dzień flo) 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Lipca 2021 @point.99 jak zawsze wygląda kozacko Stary! Smuci mnie tylko że twoje wyglądają lepiej w 18 dniu kwitnienia niż może w 30 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 17 Lipca 2021 @onyx dzięki. Jestem zadowolony, poprawiłem sporo błędów z pierwszej hodowli, pewnie to wynik. Twoja druga hodowla też tak będzie wyglądać albo nawet lepiej, zobaczysz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Lipca 2021 @point.99 też tak myślę, przede wszystkim trafiła mi się mega beznadziejna pestka ale oby każda kolejna była tylko lepsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 18 Lipca 2021 @onyx jesteś kumaty, więc będzie tylko lepiej😁, zobaczysz. Skąd miałeś pestkę? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach