ChinQuan 92 Napisano 20 Sierpnia 2019 @Mr.Squn @Golden Boy dzisiejsze foty w zoom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 20 Sierpnia 2019 @ChinQuan dobre foty jeszcze nie widać brązowych triochomów, fotki makro można wrzucać też jak coś tutaj aby się pochwalić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 22 Sierpnia 2019 Wczoraj postanowiłem powycinać te żółte duze liście. Bo wszystko zasłaniały. Mam nadzieje ze nie przesadziłem.. co myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Sierpnia 2019 @ChinQuan ja bym ich nie usuwał tych żółtych liści tylko odpowiednio drucikiem powyginał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 22 Sierpnia 2019 Teraz za późno ? mam nadzieje ze sie nie zestresuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 22 Sierpnia 2019 @ChinQuan topy z takich liści wysysają składniki odżywcze więc też nie jestem fanem usuwania takich liści chyba że liść już jest tak uschnięty że ledwo się trzyma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 23 Sierpnia 2019 To są mleczne tak Panowie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Sierpnia 2019 @ChinQuan raczej tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 23 Sierpnia 2019 Dzisiaj ma wychodne z racji ze ładnie słońce wyszło. Słońce chyba nie może zaszkodzić nie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) @ChinQuan nie zaszkodzi, udał ci się ten LST Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 23 Sierpnia 2019 @Kibic no powiem Ci, że jestem bardzo zadowolony bo one wszystkie sa na jednej wysokosci. Chcialem je puscic po krawedzi doniczki i na srodku ze 2-3 ale ciezko bylo okiełznac potem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Sierpnia 2019 jest gitara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 24 Sierpnia 2019 idzie dobrze ale jeszcze napuchną dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 24 Sierpnia 2019 czuć bardzo tą odmianę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Buk @Patrick mam nadzieje ze spuchną. Teraz słońce ładnie swieci wiec wystawiłem na dwór napewno lepsze niż sztuczne. A co do zapachu to nie czuć jej jakoś mocno. U mnie w schowku cały czas Swierze powietrze wiec tez inaczej.. ale jak na razie to filtra nie potrzeba do tego. Jak myślicie ile zostało? 2 tygodnie? Czy więcej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 24 Sierpnia 2019 @ChinQuan z 2-3 tygodnie, zależy ile kwitnie, automaty przeważnie ok 8 tygodni kwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 24 Sierpnia 2019 pamiętaj o podlewaniu wodą na dworze szybko się przesusza doniczka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @zielony @zielony teraz kwitnie 4 tydzień. No zauważyłem ale chciałem przesuszyc bo ostatnio podlalem co 2 dni. Nie wiem czy łac nawóz tak często? Wczoraj podlewalem dawałem 3ml/l biobizz bloom i 1ml top max. Niby tych nawozów ciężko przedawkować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 24 Sierpnia 2019 @ChinQuan na oucie to szybko w doniczce się przesusza. Stosuj też samą czystą wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 ile ta roślinka ma wysokosci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach