mirecki 755 Napisano 28 Czerwca 2021 Dopiero kwiatostany się tworzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 28 Czerwca 2021 @Frugo Nie chce cie martwić ale ta roślina to chyba pedał, wydaje mi się ze widać jaja jak przybliżysz zdjęcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) @Majki też mi się tak właśnie zdawało na początku ale No pestka automatu feminizowana to co mogło pójść nie tak haha. Ale póki co jestem i tak zadowolony z tego co jest. Będzie można z niego jakieś pestki zebrać ?czy nie warto Edytowane 29 Czerwca 2021 przez Frugo Brak informacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 7 Lipca 2021 Siwmano byłem przed chwilą u Pań. Niedawno ruszyły z kopyta i trzymają tempo, a zapach rośliny jest słodki i nie do opisania. Jak myślicie ile może dać Amnesia?(wysokość około 110cm) I jeszcze smaczek czyli pięknie kwitnący Red Poison. I jeszcze do wglądu sezonówka EASY SATIVA ( 3x toppinv, 2 razy w pon) Około 1.5m wysokości 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 7 Lipca 2021 @Frugo fajne krzaczki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Lipca 2021 Pokazały się tamtej jajca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 7 Lipca 2021 @KlausKörner chyba tak nie wiem nie patrzę na nią za bardzo skupiam się teraz na tym co kwitnie i myślę gdzie to będę suszył bo problem z tym może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 7 Lipca 2021 @Frugo Nie wiem w jakiej odległości posadziles rosliny od siebie, ale przy większym wietrze jeżeli odległość nie jest zbyt duża pedał może ci zapylic pozostałe panny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 @Frugo wyrywaj chwasta bo ci zgwałci resztę panien, zrobi bachory, a ty będziesz później wychowywał, albo okna życia szukał. 😎 Alimentów ani 500+ z tego nie będzie więc lepiej pozbądź się go. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 9 Lipca 2021 @KlausKörner hahahah przy najbliższej okazji wyrwę, najbliżej jakieś 1m od 1 rośliny reszta 2m + @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 9 Lipca 2021 @Frugo 2m to nie dużo i przy takiej odległości może dojść do zapylenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 9 Lipca 2021 @Frugo przy najbliższej okazji może być już za późno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 10 Lipca 2021 @Majki @mirecki spokojnie, tam jest mały przeciag, nie ma aż takiego wiatru żeby przenieść pyłek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 10 Lipca 2021 @Frugo oj żebyś tego potem nie żałował 😬. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 10 Lipca 2021 @Frugo spoko mordo, przecież to nie moje tylko twoje roślinki i sam już wiesz co dla nich najlepsze, po prostu wyraziłem swoją opinie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 10 Lipca 2021 😁😁😁 10,20,30km o takim dystansie mowimy. 1km jest dystansem niebezpiecznym. Bardziej chodzi o stężenie pyłku w powietrzu a składa się na to wiele czynnikow, nie tylko wiatr ale np wilgotność powietrza, ilość pyłku wytwarzanego przez męską roślinę. Tak czy inaczej 2-3 metry to skrajnie chujowa sytuacja, jest nie wesoło. Wytniesz chwasta jak będziesz mógł, wiadomo, ale nie odkładaj sprawy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 10 Lipca 2021 Dobra pany jadę tam dziś go wyj*b@ć. Biorę wasze wszystkie kom pod uwagę, to mójpierwszy grow więc pasowało by posłuchać, co 2 głowy to nie 1. A w jaki sposób mogępoznać że roślina została zapylona ?@KlausKörner @Majki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 10 Lipca 2021 Ja nie miałem osobiście takiego przypadku i nigdy nie sprawdzałem na krzaku czy ma nasiona ale w necie piszą tak: Jednym z wczesnych objawów zapylania samicy jest powiększenie przylistków. Przylistki to małe, przypominające liście struktury, które chronią części rozrodcze samicy. Są to miejsca, z których pojawiają się pąki kwiatowe. Nie należy mylić przylistków z kielichami . Dobrym testem, aby sprawdzić, czy wypustki mają obrzęk, jest wzięcie pęsety, chwycenie jednego modułu i otwarcie go. Jeśli w środku jest nasienie, masz zapyloną roślinę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Lipca 2021 Jesli jak a się nie otworzyły to nie puściły pyłku w obieg. Trzymam kciuki żeby tak było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 11 Lipca 2021 @EneDue Tak mi się wydaje że tak było jak tam byłem ostatnio, robimy się śmieszne kulki ale roślina stoi w miejscu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach