początkujący 113 Napisano 12 Sierpnia 2021 Siema mam pytanie ona mi dojdzie do końca bo chyba dopiero płeć pokazała to jest fast, u innych widziałem że już normalnie im kwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Sierpnia 2021 @początkujący raczej nie dojdzie do końca, jak byś miał z niej topy jakieś w miarę to był by i tak sukces 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Sierpnia 2021 Chociaż mi też dopiero zaczęły kwitnąć. Naładowałem je fajna boost i Terra bloom i czekam. Warto dać wszystko co może je ruszyć. Myślę że wszystko zależy czy pogoda we wrześniu i w październiku dopisze. Meteorolodzy mówią że niby ma być gorący wrzesieńi ci pkt październik. Modlę się o to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 16 Sierpnia 2021 @EneDue ja też już podlewam nawozem na kwitnienie i zobaczymy nic tylko się modlić o dobra pogodę później Dzisiaj poszla scinka white window bo pleśń była gdzie niegdzie i pogoda do dupy na cały tydzień więc lepiej nie ryzykować a trichomy mleczne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 16 Sierpnia 2021 A tutaj suszenie na strychu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 17 Sierpnia 2021 @początkujący fast wersje kwitną w tym samym czasie co pełnosezonówki, jedyna różnica jest taka, że okres kwitnienia trwa krócej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 20 Sierpnia 2021 Z ww wyszlo 22g suchego topy takie mało zbite tylko główny jest twardy ale ja się cieszę dobry rydz niż nic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Sierpnia 2021 Lepszy rydz niż nic. Ja się modlę żeby moje Fasty doszły jak nie to będę kosił niedojrzale 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 21 Sierpnia 2021 @EneDue mam to samo z fastem mój dalej nie kwitnie 😢 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Września 2021 Siema chyba się fast powoli przełącza na kwitnienie bo jest coraz więcej białych włosków może cos z tego bedxie i jeszcze mam takie pytanie co zrobić z tymi dolnymi odrostami bo i tak mają 0 światła uciachać czy zostawić niech sobie będą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 10 Września 2021 @początkujący zostaw nie ruszaj natura swoje zrobi :P @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 10 Września 2021 Absolutnie zostaw! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Września 2021 @KlausKörner dlaczego zostawić? Ja te małe "topki" wywalam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 21 Września 2021 Zostawiłem niech sobie będą, a na dzien dzisiejszy wygląda to tak dzisiaj coś muszę kupić na pleśń w ogrodniczym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Września 2021 W ogrodniczym ciężko o coś na pleśń. Ko oedys tu kolega wrzucał środek na pleśń jak znajdę link to podam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Września 2021 https://poradnikogrodniczy.pl/polyversum-wp-opinie-jak-stosowac-dawkowanie-cena.php @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 22 Września 2021 @EneDue to dzisiaj to zamówię na necie bo ogrodniczy tylko do 15 otwarty a nie mam czasu Jedna paczka wystarczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Września 2021 @początkujący jeszcze nie używałem sam kupuje w tym roku pierwszy raz bo późno mi sezony zakwitają. Ale myślę że jedna paczka spokojnie wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 23 Września 2021 @EneDue dzięki mordo już zamówione 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 28 Września 2021 @EneDue siema a ile tego dajesz bo ja myślałem żeby dać 0,5g na 1 litr na oprysk ale też na oko to odmierzam bo nie mam jak tego odmierzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach