Git 509 Napisano 8 Maja 2021 nie zebym sie przypierdalal czy cos tam, ale jak range elita, mistrz konopny ma ziomus co 3giety z uprawy poprzedniej wyjął? xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Maja 2021 @Git Jakie to ma znaczenie ile wyciągnął ? Ważne, że wiele się nauczył na tym, co uprawiał i wielu ludziom jest teraz w stanie dobrze poradzić. Wszyscy się uczymy, nikt z nas nie jest tak naprawdę mistrzem, to tylko słowa , zabawa, a nie coś, co należy brać na 100% na poważnie, jakby to było dyplomem, jaki uzyskuje się w szkole zdając, jakiś egzamin :D Ludzie to zabawa, jaka mówi jedynie o tym, że ktoś się tu udziela i wielu ludzi, jacy tutaj są obecni się z nim w danych kwestiach zgadza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 8 Maja 2021 @Zielone krainy to chyba od ilości postów zależy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Maja 2021 @Piccolo Mniejsza o to, co się na, co przekłada, ale ogólnie to zabawa, a nie coś, co należy brać śmiertelnie poważnie, więc nie należy tego traktować tak, że jak ktoś ma napis mistrz to już się nie uczy wie wszystko i tylko pytaj, a ci da najlepszą odpowiedź, bo jest nieskończenie oświecony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Maja 2021 @Git No i po co takie posty na mojej fotorelce? @Git pochwal się swoimi wynikami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Maja 2021 Co się tu dzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maja 2021 @fxxx1337 zostaw do końca w pc. Zapiszesz się na kartach historii tego forum 🙂 mi przez robale i nieobecność nie poszło za pierwszym razem, Tobie też nie pykło przy pierwszej a teraz wszystko idzie pięknie, więc pewnie nie tylko ja jestem ciekaw ile wyciągniesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Maja 2021 @Seba Mam nadzieję na wynik +20g, ale zobaczymy czy tyle będę wstanie wyciągnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2021 DZIEŃ 22 ajj nie mogę się doczekać ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 11 Maja 2021 @fxxx1337 fajnie to wyglada powodzenia ❤️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Maja 2021 @fxxx1337 Ładna z około 20 g ostatecznie może być. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja 2021 Bardzo ładny i przede wszystkim zdrowy krzak. Zrobiłeś kawał dobrej roboty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 11 Maja 2021 Jak nie mam co robić na emeryturze to oglądam relacje właśnie z PC boxow cieszą mnie niezmiernie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Maja 2021 @Seba Miałem dużo problemów jak zawsze na początku, ale przedluzylem weg i odbiła fajnie. Miałem tą odmianę na oucie i była kozacka i mam nadzieję że będzie tak samo tym razem, no i oczywiście plon fajnie jakby było 20+ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Maja 2021 (edytowane) Susza była mocna, więc zrobiłem mały mix odżywek: 5ml Terra Bloom 0.5ml Terra Grow 1.5ml Calmag 2ml Bud Candy Ph 6.27 Nadal czekam, żeby lać jej PK13/14, tak z tydzień jeszcze poczekam Edytowane 13 Maja 2021 przez fxxx1337 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 13 Maja 2021 @fxxx1337 który to dzień kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Maja 2021 Jak w ogóle radzisz sobie z zapachem? Masz jakiś filtr w ogóle? Czuć ją mocno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Maja 2021 @420Dominik420 24 @Aron Nie ma zapachu Tzn jest, ale nie jest on wgl wyczuwalny, trzwba praktycznie wlozyc nos w topy zeby cos poczuc xD Już moje LSD w 25 dniu życia pachnie dużo mocniej xD @Aron Są zwykle filtry węglowe zamontowane na wylocie i wlocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Maja 2021 @fxxx1337 Cytat Są zwykle filtry węglowe zamontowane na wylocie i wlocie Co to znaczy "zwykłe"? Masz namyśli filtr do okapu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 13 Maja 2021 Tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach