doominik 933 Napisano 29 Czerwca 2021 @OlaLola moje ostatnie criticale miały tak, że wyglądały jakby już miały kończyć i w ostatnie 2 tygodnie jeszcze mocno spuchły. Ściąłem je po 8 tygodniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 29 Czerwca 2021 @doominik a jak oceniasz moje criticale przez pryzmat swoich, sa spuchniete porownywalnie do twoich ? Jakie aktualnie jest u ciebie EC tydzien/dwa przed flushem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Czerwca 2021 @OlaLola Moje buły wyraźnie grubsze, ale sporo z tej masy nabrały na sam koniec ja oc pod koniec mam około 1.3-1.4. Ostatni tydzień troszkę mniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) @doominik @Dobry_Człowiek!kurczę, pod mikroskopem wyglądają chyba na gotowe co ? criticale same, 61 dzień od przełączenia Edytowane 2 Lipca 2021 przez OlaLola @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) @OlaLola Gotowe lub nie gotowe, zależy czego oczekujesz od palenia, mleko przechodzi w bursztyn , jaki w różnych miejscach ma inną ilość, ale nigdzie nie ma przewagi. Ścinać oczywiście można. Edytowane 2 Lipca 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Lipca 2021 @OlaLola ja tu widze przewage przezroczystych trichomow. Ja bym Jeszcze bym poczekał na przewagę mlecznych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 3 Lipca 2021 Będą się zmieniać z dnia na dzień, trzymaj rękę na pulsie, za późno też nie dobrze. Moim zdaniem poniedziałek wtorek kosa. Będą się zmieniać z dnia na dzień, trzymaj rękę na pulsie, za późno też nie dobrze. Moim zdaniem poniedziałek wtorek kosa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 3 Lipca 2021 @OlaLola Spuchły? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 3 Lipca 2021 @Krzysztof_Krzys jutro zrobie zdjecie, bo dzisiaj goscie przychodza, a nie chce smrodzic 😄 wydaje mi sie, ze nie ma wiekszej roznicy, moze jeszcze troszke spuchna za kilka dni (mam taka nadzieje). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 4 Lipca 2021 Tak to sie aktualnie prezentuje 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 4 Lipca 2021 @OlaLola @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 4 Lipca 2021 A moze cos tam spuchly ? @doominik Czas na flush? 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 4 Lipca 2021 @OlaLola jak dupa po tłustym czwartku :D! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Lipca 2021 Jak trichina już są mleczne to zrób tydzień flush i kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 4 Lipca 2021 Jaka masz wilgotnosc w boxie jak jest ciemnia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 4 Lipca 2021 @Git nie sprawdzalam dokladnie, als wydaje mi sie, ze ok. 45% mam dwa higrometr ktore zwisaja kablem przy topach i tam tyle pokazuje, za to na osuszaczu pokazuje 10% więcej, nie wiem czy osuszacz jest jakiś trefny czy jest aż taka różnica w wilgotności na tych wysokościach. temp min 28 max35 (przy mocnym upale i duchocie) zazwyczaj jest 29-30 stopni @doominik Wyżej dodałam zdjęcia to są mleczne bursztynowe i przezroczyste 😄 jaka dawkę flusha na litr dodajesz ? Standardowo najpierw pH- , a potem tego flusha czy już bez regulatora ph? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Lipca 2021 @OlaLola Ja używam flush od plant magic czy ostatnio te smakowe i nie reguluje już przy nich ph co do odczytów wilgotności to normalne, że niżej w namiocie jest wyższa wilgotność 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Lipca 2021 @doominik podziekowal, ja to mam stracha z ta wilgotnością, ale wciąż mysle ze mam zjebana stacje odkad wpadla mi do wody cała i zawyza mi wilgotnosc teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 5 Lipca 2021 @Git mi czesto na flo wilgotność nie spada poniżej 60%. Tylko raz mi sie plecha przytrafiła na dwoch szczytach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 5 Lipca 2021 7 minut temu, Dobry_Człowiek! napisał: @Git mi czesto na flo wilgotność nie spada poniżej 60%. Tylko raz mi sie plecha przytrafiła na dwoch szczytach. No ja mam za nocy plus 60,70 a tak za dnia poniżej 59,wiec mam nadzieje ze gites, bo do plechy to czytalem cos tam ze pare dni musi byc wilgotno zanim sie pojawi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach