konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dobry_Człowiek! Zaraz ucieka do ziemi, zasadzilem też liczi poza boxem w tej samej ziemi i one tam też są. Chyba nie obejdzie się bez jakiegoś środka, albo to są ziemiorki albo skoczogonki, chuj wie. Nauczka że lepiej było kupić ziemię biobizz albo Plagron Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz wydaje mi sie ze to nie ziemorki... jak ci nic nie lata w boxie przypomimajaca owocówke to nie ziemiórki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dobry_Człowiek! Bardzo podobne do skoczogonkow. Kilka mi uciekło z zakrętki jak wziąłem próbkę ziemi, one skaczą jak się je dotknie czymś Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz ziemie Westland miałeś ? Pisał ktoś już że miał z gratisem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) @Piccolo to ja pisałem, miałem kiedyś amnesie auto XXL na ziemi westland i też była taka akcja, tylko wtedy myślałem że to nie od ziemi, ale z rośliną nie było żadnych problemów, a tutaj zauważyłem kilka dziur na liściach Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz też miałem i też miałem jakieś gówno w gratisie. Tyle, że ja zobaczyłem dwie zabiłem i widać się nie rozmnożyły. Ale kupując tą ziemię masz jaja z jakimś gównem w gratisie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 @Piccolo przejebane, ja kiedyś wyciągałem jeden po jednym i zabijałem ale widzę że tego gówna się namnożyło, kupię jakiś środek na skoczogonki, ziemiorki i inne gówna, taki uniwersalny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 2 Kwietnia 2021 @konopny_janusz teraz czytalem o tych skoczogonkach. Powiem Ci ze masz delikatnie przejab@ne... jak mowisz ze sie rozmnażają to one sa w stanie Ci zjeść cała roślinę. Korzenie, liscie... jak sie ich szybko nie pozbędziesz to Ci je zjedzą... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Kwietnia 2021 Od bayer. u mnie cos sie pokazywalo i spryskalem ziemie i jak narazie niewidze ich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 2 Kwietnia 2021 Ja robię opryski z tego na początku i też całe gówno z dala się trzyma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Kwietnia 2021 Też czegoś poszukam lokalnie, po świętach bo mi opierdoli całe rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Kwietnia 2021 Albo już się tak zjarałem albo widzę że szczyty przypadkowo ułożyły się w kształcie krzyża @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Kwietnia 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Wiem że nie umiem robić lst, ale jebac to, może coś będzie, już są od kilku dni przełączone na flo Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Podlałem dzisiaj mieszankę bio grow bio bloom zobaczymy co to będzie. Staram się poprawiać lst żeby zapełnić wolne miejsce w boxie Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 12 Kwietnia 2021 @Piccolo daj namiar na klapki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Kwietnia 2021 Lol? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Kwietnia 2021 @plant_4_U xd nie obczailem że się tło załapało na fotę 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Kwietnia 2021 Będzie wolno puchła przy takim odbiciu światła od ścian, polecam kupić mylar koszt niewielki a plon będzie dużo większy. Nie widać jeszcze różnicy bo na weg działa to inaczej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach