konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Czerwca 2021 @KlausKörner fajne ale za duże jak dla mnie, ja z paleniem muszę się czaić bo nie ufam nikomu, jeszcze by mnie ktoś wsypał i koniec kariery 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2021 Koledzy Farmerzy jak korzystacie z Bibulki to korzystajcie z Aktywnego Filtra Weglowego. @konopny_janusz o wysylki to juz grubo musialoby byc aby ktos Ci ja sprawdzal. Jest cos takiego jak ochrona danych osobowych i tak naprawde sklep jak podaje dane /udostepnia bez zadnych zezwolen to wlasnie Rodo mu wjezdza z milionowa kara. Storz &Bickel tak dlugo i profesionalnie dzialaja na rynku ze Smutni Panowie ciezkoby mieli cos tam podlgladnac. O tej firmie pisza w ksiazkach o medycznych zastosowaniach z racji Vulcono. Niewiem jak polskie sklepy ale kolo mnie dzialajacy Hanfa Shop - tez ma czesto przeszukania bo(jakis prokurator chyba nie lubi tej branzy) i jak mowil wlasiciel pierwsze co to papiery ze sklepu wysylkowego sa brane przez wlasciela do reki - bo tego nie moga przeszukac/przegladac - no chyba zeby mu cos znalezli a tak nie ma bo branza sie pilnuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Czerwca 2021 @Riddickosa moze tak, ale ja już sobie sklep wypatrzylem tylko tam nie mają wersji Crafty więc muszę brać Mighty za 1300 zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2021 @konopny_janusz jak masz za 1300to cenna extra bo w de kosztuje 348€(1500zl)i czasem jest promocja 10% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Czerwca 2021 @Riddickosa widziałem jeszcze za 1149, ale za daleko mam do tego sklepu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2021 A to jakis stacjonarny sklep? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Czerwca 2021 (edytowane) @Riddickosa tak 102 dzień. Akcja jest taka że dzisiaj wleciała kosa dla Black widow. I tak już widziałem trochę bursztynów na niej. Nie liczę też że dużo z niej zbiorę bo miała doniczke 4,2 litra i to ona musiała walczyć o światło w boxie, którego rozmiary normalnie powinny być na jednego planta. Dzisiaj zobaczyłem niewielką "białą pianę" na topku, a wczoraj było podlewanie i nie wytarłem wody spod doniczki, może przez to złapało pleche. Więc co zrobiłem, ujebalem zarazona część i kosa. Dzisiaj to mogły być niewielkie plamki pleśni a jutro mogło to być połowa topa. A brało się akurat za tego największego. Czytając o Black widow widzę że dobrze radzi sobie ze szkodnikami ale średnio z pleśnią.. Obczaiłem topki na future 1 i tam pleśń się nie pojawia, ale będę obserwował dokładniej. Edytowane 13 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Jutro 110 dzień robię kosę future bo upały straszne w boxie 30 stopni nie warto ryzykować. Zastanawiałem się czy by nie poczekać do 120 dnia ale jednak nie. Black widow wyciągnięta z wody po 7 dniach wc i teraz w siatce się suszy Edytowane 20 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Czerwca 2021 Jeszcze zdjecie na szybko, topki się przechylają muszę podpierać 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Czerwca 2021 Z Black widow wyszło 10 gramów haha 😄 Future na pewno będzie więcej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Czerwca 2021 @konopny_janusz Topy, jakoś imponująco tutaj nie wyglądają, ale pytanie najważniejsze , jak klepią, a potem, jak smakują i pachną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy skurczyły się po WC i po odcisnieciu topkow strasznie, zapach ziemisto sosnowo miętowy, gładko wchodzi, nic nie drapie, nie bierze na wymioty, lekki posmak trawy, wczoraj pół grama wypaliłem w wapo i klepło, dla mnie takie klepnięcie jest wystarczające Edytowane 22 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Czerwca 2021 A pachnie intensywnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Czerwca 2021 @KlausKörner czuć coś 😄 Będzie dzisiaj jarane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 22 Czerwca 2021 Czekam na raporcik👌👌👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Raporcik z Black widow tak jak wyżej, smak ziemisto sosnowo miętowy trawiasty, klepie dobrze, bomba trzyma koło 2,5 godz. future scialem dzisiaj 248 gram mokrego z łodygami, ciekawe ile suchego wyjdzie, możecie obstawiać jak chcecie, w tym przypadku bez wc Edytowane 23 Czerwca 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 23 Czerwca 2021 56 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 23 Czerwca 2021 @konopny_janusz z 50g powinieneś mieć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Czerwca 2021 Długo chcesz suszyć? Między 50a70g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Czerwca 2021 @KlausKörner najlepiej jak najdłużej, chciałbym z 10 dni minimum, (mam już palenie więc jestem w stanie wytrzymać i poczekać tyle) ale ciężko będzie przy tych temperaturach i to szybciej się wysuszy. W ogóle miałem jej jeszcze nie ścinać ale w boxie zrobiło się gorąco i nie chce jej już męczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach