Dzielnicowy 158 Napisano 7 Czerwca 2021 @konopny_janusz To potrzymaj 70% bursztynu to będzie ci gasił, więcej nie polecam bo mnie głowa napierdalala jak miałem całe bursztynowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Czerwca 2021 @konopny_janusz To może i więcej niż miesiąc poczekasz na taki stan. Zobaczysz, w jakim tempie będą się dalej rozwijały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) @Dzielnicowy ale teoretycznie z ekonomicznego punktu widzenia, mniej tematu będę potrzebował żeby się ujarać, więc oszczędność tutaj będzie zachowana 😄 @Zielone krainy dla mnie nie ma problemu tyle czekać, chociaż się obawiam wykrycia to jak już tyle czekałem to i jeszcze poczekam, a prawie może future dojdzie, czytałem gdzieś, że sativy dłużej dojrzewają (nie wiem ile w tym prawdy) a w przypadku Future jest to hybryda 50/50 Edytowane 7 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 7 Czerwca 2021 @konopny_janusz no ta, ale zależy jaka bombę lubisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Czerwca 2021 @Dzielnicowy nie jestem grymaśny, ale tym razem chciałem zrobić tzw. upierdalacza jednobuchowego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Czerwca 2021 @konopny_janusz Jak tam uważasz, ja biorę swoje na około 30 % bursztynu, więcej mi nie potrzeba, a kosę mam za 6 dni . Ty sobie pewnie minimum z miecha poczekasz na taki efekt, a po drodze pewnie pojawi się wiele przeciwności i ryzyko plechy, ale jak chcesz. Ja tamtym razem trzymałem swoje rośliny 95 dni na kwitnieniu + 28 weg. A teraz tylko 64 dni kwitnienia i koniec uprawy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy plechy się boje najbardziej, bo poniekąd miałem z nią do czynienia, z dnia na dzień ucinasz zarażone topki, a tematu ubywa, ale chyba są na to jakieś środki? TOPSIN chyba, chemii się nie boję bo jest water curring 😄 Ja już skoczogonków nie widzę w ogóle, wszystkie martwe wyleciały dołem doniczki po chyba 6 albo 7 oprysku ziemi środkiem owadobójczym a następnie przepłukaniu sporą ilością wody Edytowane 7 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Czerwca 2021 @konopny_janusz No są środki do zapobiegania, ja ich jednak nie stosuje, a WC tym razem robić nie zamierzam, bo mi się nie chce, no chyba że coś byłoby mocno nie tak z paleniem to wtedy, co innego, ale nie spodziewam się problemów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy jaki najmocniejszy alkohol piłeś? Ja podobny efekt odczuwałem po zapaleniu topków z wcześniejszej uprawy bez water curringu, dlatego też zdecyduje się i tym razem na tego rodzaju zabieg, bo różnica w smaku i ostrości u mnie była jakby porównać mount everest do rowu mariańskiego, czyli jedna wielka przepaść. Może to kwestia przenawożenia, którego w tym przypadku też nie uniknąłem, więc nie mam wyjścia Edytowane 7 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Czerwca 2021 @konopny_janusz Najmocniejszy to śliwowicę 70 %. Wc ma pozytywne skutki przyznaje, ale jest z nim sporo zabawy i wymaga nakładu czasu. Jak nie będzie konieczności to WC nie będę robił, chyba że smak palenia nie będzie mnie zupełnie satysfakcjonował to wtedy go zrobię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy będzie tu z 30 gram? Z future tyle bym chciał, plus Black widow koło 20, razem 50 i byłoby git F1: Black w. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 8 Czerwca 2021 @konopny_janusz będzie będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Czerwca 2021 @konopny_janusz Widać po butelce obok, że jak to jeszcze dobrze spuchnie to plus minus 50 g powinno być. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Czerwca 2021 @Zielone krainy mi tam z obu wystarczy w sumie 50g, na pewno będzie lepiej jak poprzednio więc palenia jak na moje potrzeby będzie sporo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Czerwca 2021 @konopny_janusz No to grunt, abyś był zadowolony, jak jeszcze poczekasz to to wszystko będzie znacznie większe rozmiarowo niż jest, więc obstawiam, że łącznie będziesz miał znacznie więcej niż 50 g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Czerwca 2021 @Zielone krainy trzeba liczyć, że water curring też zabierze ze sobą trochę wagi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Czerwca 2021 @konopny_janusz Z 10 % góra, ale zabierze owszem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 10 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainykrainy od czego takie coś może być na liściach? Azotu w ogóle już nie leje od dawna. Tylko na dwóch topach to jest, i one słabiej idą. W dolnych partiach czegoś takiego nie ma. Jakby się brało za topki 😄 Co to by były za emocje gdyby nie było żadnych problemów : D 🇨🇮 jakaś flaga mi się wstawiła Edytowane 10 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Czerwca 2021 @konopny_janusz NIedobory, ale nie azotu. Ph ziemi jest dobre ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 10 Czerwca 2021 (edytowane) @Zielone krainy Wycinek głębiej Edytowane 10 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach