Totoro 179 Napisano 21 Marca 2021 @doominik o ile ec podnosi Ci boost ? Co im teraz dokładnie podajesz ? 4 minutes ago, Totoro said: @doominik o ile ec podnosi Ci boost ? Co im teraz dokładnie podajesz ? Zmniejszyłeś im podstawę na rzecz boost ? Podpowiesz jakie proporcje podajesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Marca 2021 Bazę zostawiłem taką samą, a PK booster dałem połowę dawki-EC podnosi mi to o około 0.2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Marca 2021 Kolejny tydzień zleciał, znowu wywaliłem trochę liści i lecimy do przodu. Canna coco, pk i boost od monkey, enzym plant magic i odrobina calmag pH 5,8, EC 1,5 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Marca 2021 @doominik Piękny widok, ale w twoim przypadku to norma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Elegancko, czekam jak moje w końcu będą kwitnąć 😆 ile obecnie maja ? Edytowane 28 Marca 2021 przez Totoro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Marca 2021 @Totoro 5 tygodni minęło, myśle, że za 3-4 tygodnie je zetnę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Marca 2021 Zajebiście ci to idzie, powodzenia i uważaj na siebie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 29 Marca 2021 Aż miło się patrzy na takie coś. Piękne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemiły 174 Napisano 9 Kwietnia 2021 Uszanownako, co słychać w namiocie? U mnie krzuny zaindukowały i chętnie poznam Twój pogląd na to kiedy zmieniać pożywkę z wegowej na flo. Życzę wysokich wygranych :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Kwietnia 2021 3 minutes ago, przemiły said: Uszanownako, co słychać w namiocie? U mnie krzuny zaindukowały i chętnie poznam Twój pogląd na to kiedy zmieniać pożywkę z wegowej na flo. Życzę wysokich wygranych 🙂 Nie miałem czasu za bardzo nic tu ogarnąć, ale na razie bez problemów. Może dziś uda mi się coś wrzucić. Ja pierwszy tydzień czy tam kilka dni lecę na zestawie na weg i potem przy pierwszej zmianie wody daję na mix na flo. Teraz używam canna coco A+B i tu zmienia się tylko ec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Kwietnia 2021 Dziś ostatni raz zalałem im wodę z nawozem: canna coco+boost+silicon+terpinator. EC 1.3 i tak jeszcze kilka dni i zacznę flush. Od tygodnia doświetlam je UVB przez 2h dziennie, zobaczymy, czy będą mocniejsze 😉 4 4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemiły 174 Napisano 10 Kwietnia 2021 Grubo! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 10 Kwietnia 2021 ładnie to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Kwietnia 2021 Grubo będzie i szybko, jak na niecale3 miesiące sezona ładnie to wygląda. U mnie za ten czas dalej weg hehe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Kwietnia 2021 21 minutes ago, WielebnyMerry said: Grubo będzie i szybko, jak na niecale3 miesiące sezona ładnie to wygląda. U mnie za ten czas dalej weg hehe. 6 tygodni veg i 10 tygodni z haczykiem flo. jak na criticala to długo 10 tygodni, podejrzewam, że nasionka mogły być nie do końca tym, co mi obiecano, bo rośliny mają więcej liści, liście są cieńsze (bardziej sativa, a criticale to bardziej indica), dłużej kwitną i mniej się wyciągnęły, niż oryginalne critical 2.0. Tak czy siak, jestem zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Kwietnia 2021 @doominik Moje wszystkie OG Kushe były 80% indica, a liście sativki 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Kwietnia 2021 @doominik mialem quick critical + od dinafem tez liście jak sativa. Nawet tak w opisie bylo napisane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Kwietnia 2021 No mi cristal niewzeszedl a był w gratisów od dinafem, ale nie zawsze gratisy muszą być świeże. Ważne że nie karzeł i ładnie obrodzil. @doominik z uwagi że kończy się już twój czas FR, co planujesz na kolejny grow, jakiś może trening, moze zechcesz sam spróbować T-P? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Kwietnia 2021 @WielebnyMerry Ja już mam Big Bud na flo w drugim namiocie, na veg leci SFV OG Kush i moczy się mieszany grow skunk xl+critical+Jack47. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Kwietnia 2021 @doominik a z treningami nie chcesz poeksperymetować? Uprawiasz w hydro ciekawe jak by wyszedł trening TIP-POT w hydro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach