Hiro1801 15 Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń Ogólnie ta odmiana jest " Niska " 30-100 cm , więc mam nadzieję na bliżej 30 cm niż 100 haha, no było by, było w pc boxie 😂. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Hiro1801 No ja właśnie wybierając swoją niby było 40-80 cm co prawda i tak będę się starał żeby dopilnować to LST żeby potem się nie okazało że przerosnie mi box. No i tez to czy ona się wyciągnie od światła albo od genetyki lub poprostu losu takiej pestki to też inne sprawy, no ale mam nadzieje że będzie wszystko git. Życzę powodzonka i upragnionych plonów, ja to już nie mogę się doczekać spróbować coś swojego że wiem co w tym jest, niż jakiś uliczne skuny z których na ten moment trzeba się zaopatrywać 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiro1801 15 Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń Również powodzenia, obserwuję twój temat, na jakoś wiele nie liczę, chociaż też mi gram na wieczór w zupełności wystarcza . Również mam ogromną ciekawość, próbując tych przeróżnych skunów ulicznych, jak bardzo zostawałem na hajs trzepany 😆. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2021 @Hiro1801 Niedobory są widoczne, ale poprawa też widoczna jest, więc jak na razie idziesz w dobrym kierunku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Hiro1801 Ja sobie kupiłem taki "vaporyzatorek" vapcap w sumie spoko, dla mnie przy nim to nawet ciężko ten giet w jeden wieczór obrócić, ale dla chcącego nic trudnego, a szczególnie posiedzieć z ziomkami i pochillować wiedząc że się wędzi cos wlasnego, a nie zastanawiać się czy sie za daleko nie odleci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiro1801 15 Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielone krainy No tak, dalej są widoczne niestety. Ale mam nadzieję że będzie lepiej za niedługo 😁. @Zielony Uczeń Ja na codzień ogólnie nikotynuje się elektrykiem, i tak jakoś mnie nie kręcą te waporyzatorki, chociaż słyszałem że jest moc . To jednak lubię sobie skręcić ładnego blanciora, albo nabić lufkę i spalić przy oknie, a potem na łóżko i jakieś filmiki haha. Ale jak mówisz, najlepiej z ziomkami, i nawzajem wkręcać sobie piękne fazy 😂. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2021 @Hiro1801 No fakt, jak nic nie spieprzysz to z czasem będzie lepiej :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiro1801 15 Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielone krainy Haha, no różnie może być ze mną. Zobaczymy, co parę dni będę wstawiać fotkę, i będzie się porównywać czy zmiany na plus, a może na minus . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2021 @Hiro1801 Nie no jaja sobie tylko robię. Będzie dobrze, tylko nic nie kombinuj po swojemu, ale za nim coś zrobisz, a pewny tego nie jesteś to pytaj ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Hiro1801 No moc jest, ale w sumie fajnie jest tak czasami się totalnie wyłączyć od myślenia i właśnie spalić jakąś lufę albo coś, a vapo to trochę tak wydaje mi się że dla takich koneserów którzy chcą próbować czystej fazy każdej odmiany itp. trzeba się jakoś bawić póki można, ale oczywiście bez przesady 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń Vap jest dla osób, jakie chcą jarać smakowo i do tego zdrowo, bo nie chcą wprowadzać substancji smolistych do płuc. Jednak vap nie da tego, co bongo, jak ktoś patrzy na fazę. Sam kupiłem 4 dni temu vaporyzator Crafty, STORZ & BICKEL ale jeszcze go nie testowałem, bo jestem przyzwyczajony do tradycjonalnego jarania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielone krainy Od siebie mogę powiedzieć że jest to ciekawe uczucie trochę inne niż takie własnie zwykle jaranie musisz sam stestować, ale mnie jako dość młodego użytkownika, efekt nie zachwyca ale oszczędność jest duża przy tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń Na, jakim vapie testowałeś zioło? Chodzi mi o model i markę. Wiem, że klepać nie będzie, jak z bonga, ale kopać powinno na poziomie ściągnięcia chmury z blanta lub lufy, bo jednak taka sama ilość THC powinna być transportowana w chmurze do organizmu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Zielone krainy DynaVap Vapcap M 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia 2021 7 godzin temu, Zielone krainy napisał: @Zielony Uczeń Na, jakim vapie testowałeś zioło? Chodzi mi o model i markę. Wiem, że klepać nie będzie, jak z bonga, ale kopać powinno na poziomie ściągnięcia chmury z blanta lub lufy, bo jednak taka sama ilość THC powinna być transportowana w chmurze do organizmu. Bzdura , klepie tak samo jak z bonga czy innego wiadra , jeżeli spalisz taką samą ilość w vapie co co sypiesz do blanta czy bonga gwarnatuje ci że zajmie ci to 20min vapowania . Dobry vap , dobre palenie i z ilości tyle co na lufke szklaną masz 10 min vapowania. Mam PAX 3 i Arizer Air2 i w tych dwóch przypadkach po z vapowaniu całych komór samemu , jest grubo w głowie , z tą różnicą że jest bardziej energetycznie na początku i śmiesznie w samopoczuciu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Vampidrut Chodziło o to po prostu że jest inna pizda, bardziej lajtowa, bo musisz powtarzać w moim przypadku gdzie komora jest do 0.15g chyba a w porównaniu do bonia gdzie jeden strzał może cie zmieść, tak, vapek klepie tak samo a nawet może mocniej, bo przez podgrzewanie co już pewnie wiesz więcej czystego thc jest wprowadzane do naszego organizmu, ale każdy człowiek jest inny ma inne odczucia i tolerancję, ale jeśli chodzi o palenie na dłuższy okres to właśnie vapek jest lepszy mniej szkodliwy i o dużo dużo wydajniejszy, niestety nie da się porównać 1:1 odczuć ze zwykłego palenia a z vapowania, można tylko w przybliżeniu bo jednak są to 2 różne metody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 24 Stycznia 2021 Z drugiej strony jak jarasz codziennie to i tak nie klepie, więc lepiej żeby nie klepalo, a przynajmniej płuc nie psuło haha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 24 Stycznia 2021 @Piccolo No tak dlatego też vapki są najlepszym rozwiązaniem dla ludzi którzy na codzień palą, bynajmniej jesli chodzi o zdrowie, ale wiadomo nie każdy lubi się w to bawić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia 2021 17 minut temu, Zielony Uczeń napisał: @Piccolo No tak dlatego też vapki są najlepszym rozwiązaniem dla ludzi którzy na codzień palą, bynajmniej jesli chodzi o zdrowie, ale wiadomo nie każdy lubi się w to bawić. Może inaczej , nie każdy chce wydawać w granicach 1000pln na vaporyzator. Bo wszystkie chińskie badziewia za 300-500pln , koło normalnego , sprawdzonego vaporyzatora nie leżały nawet. Niestety dobry vap kosztuje swoje. Ja przerabiałem te chińczyki i gdy spróbowałem Arizera od kolegi stwierdziłem że przychodze do domu i mój vap po kosztach leci do czarnego worka i do bagna by nikt nie znalazł. Poczym zakupiłem Arizer Air2 do domu i PAX3 na out by było bez przypału. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2021 @Vampidrut Muszę wypróbować swój vaporyzator na dniach. Szczerze to nie spodziewałem się po vapie, jakiś większych efektów, ale kupiłem go z myślą o zdrowszej " konsumcji" zioła. Jednak w tym, co piszesz może być sporo racji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach