Tree man 3 Napisano 1 Grudnia 2020 Cześć mam wrażenie że moje ziolo się przesuszył dosłownie robi się pył w palcach do tego tak jakby osłabło, czy jest sposób na to by je nawilżyć, czy to poprawi efekt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Grudnia 2020 @Tree man https://marihuanaforum.pl/topic/3903-przesuszony-plon-co-zrobić/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 Moderator dziś dodał post , chujowo Google przetłumaczyło ale da się zrozumieć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Grudnia 2020 @Urojenie jaki moderator ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 @Tester no autor posta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 @Tester gościu mnie troluje cały czas ? jakiś problem z psychiką. Więc nie zwracaj uwagi jak i ja już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Btw podpierdalanie ,,poradników” bez napisania źródła to już jest chamstwo serio ? Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 @Urojenie to zagraniczny blog, moderator sam go poprawił, i nie miał nic przeciwko temu że to zrobiłem. I powiem Ci już krótko bo chyba nie zrozumiesz inaczej : Spierdalaj tępy chuju bo już mi się nie chce nawet patrzeć na Twoje forumowe popisy. Jesteś takim umysłowym debilem że tego ustawa nie przewiduje. Masz wiedzę na poziomie roślin, które aktualnie chodujesz i grasz ważniaka. Twoje rysunki to również odzwierciedlenie poziomu intelektualnego. Szkoda mi Ciebie bo jak się pojawią problemy, to się zesrasz z strachu i wtedy zobaczymy jak będziesz śpiewać. Żałuję że to wirtualna rozmowa a nie w rzeczywistym świecie, bo wtedy te Twoje kręcenie beki wcisnął bym ci w dupę. Kij Ci w twarz, albo nie. Bo dla Ciebie to zapewne przyjemność . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 1 Grudnia 2020 XD No stara baba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Grudnia 2020 11 minut temu, zielonyjamajczyk napisał: Wiele tutaj jest rzeczy skopiowanych z netu bądź z stron sprzedających nasiona. chciałem tylko dodać że my nic nie kopiowaliśmy, jakiś artykuł pojedynczy może i się znalazł by ale staramy się tego nie robić musicie wyluzować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 @Bimbrownik jest fanem mojego artu, sztukę trzeba umieć dostrzec, no tak ty wolisz zajebac z neta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 Już kolegów musisz szukać i oznaczać do dyskusji bo sam tylko umiesz się czepić jednego: skopiowanego tekstu dotyczącego topów, których ty nawet na oczy nigdy nie widziałeś. Temat wnoszący coś do dyskusji z niektórymi która ostatnio miała miejsce. Ale ty jesteś debil i debilem niestety zostaniesz. Mamę jeszcze zawołaj i tatę. Niech cię poprą trolu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 1 Grudnia 2020 Mocny jesteś, szacunek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 1 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk @Urojenie Panowie, proszę Was, dajcie sobie na luz, zapalcie coś dla relaksu. Wszak konopie jak muzyka i sport podobno łączą ludzi Proszę o nie wywoływanie mnie na daremne bo to grzech ? @zielonyjamajczyk zjedz snikersa ? Miłego wieczoru ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 1 Grudnia 2020 @Bimbrownik zjadłem, zapaliłem więc zaraz znowu mogę jeść ? Zrobiłem sobie bloka by już dyskusji z tym człowiekiem nie było. Niech dalej brodzi, wcześniej wszystkim tyłek lizał jak startował na forum, oh i ah jakie wszystko piekne u każdego, a teraz czepia się wklejonego postu z internetu, gdzie nawet oznaczyłem osoby z którymi dyskutowałem na ten temat, a potem wpadły mi dodatkowe informację. trolli wszędzie pełno, nawet tutaj. pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk walić to i rób swoje ? pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 4 Grudnia 2020 @mirecki Proste ?, zlewka na Typa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Ty wciągasz białe czy jarasz zielone?:D Jeszcze tak agresywnego zielarza nie spotkałem w życiu. A grożenie przez złącze, co by się zrobiło, jakby to były realia, a nie wirtual to już poziom przedszkole i totalne jaja.:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 4 Grudnia 2020 @Zielone krainy od 4 dni siedzę w szafie i się ukrywam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach