Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2020 Ciekawi mnie taki temat czy wasi bliscy, lub znajomi wiedzą, co macie pod dachem ? A może udaje sie wam trzymać tajemnice w ukryciu nawet przed domownikami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2020 @Zielone krainy nikt nie wie (choć mój eks wiedział swojego czasu, ale od jakiegoś czasu nie jesteśmy już razem i nie podąża za mną i za tym co robię) A u Ciebie jak jest? @Zielone krainy nie mogę spać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 23 Listopada 2020 (edytowane) @Zielone krainy mama wie ale nie mieszka ze mną ?.. Takto parę zaufanych osób. Lepiej nie być tym co hoduje marihuanę ? Na szczęście własny dom i jestem wolny od filtrów itp. ✌? 6 rano idę spać.. Nocna zmiana ??♂️ Udanego dnia ?? Edytowane 23 Listopada 2020 przez Jamajczyk13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2020 Kiedyś już był taki temat. Poza żona wie 3 osoby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Listopada 2020 jakieś 10 osób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Listopada 2020 Tylko moja kobieta która pomaga mi często ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 23 Listopada 2020 U mnie tylko żona , nikt więcej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2020 @Groovebusters U mnie pełna konspiracja, żaden z domowników nie wie, co trzymam w pokoju w zakamuflowanej szafce. Wole by nie widzieli, w razie wtopy będą bezpieczni, bo nie mieli świadomości. @Jamajczyk13 Im więcej osób jest wtajemniczonych tym większe jest ryzyko wpadki, ale jak masz na pewno sprawdzone osoby to przypału być nie powinno. @Seba691 Żona cię raczej nie sypnie, no chyba, że przy rozwodzie :D @fxxx1337 10 osób to jak dla mnie za duży tłum, gdy mówimy o hodowli czegoś, co w Polsce jest chyba bardziej ścigane niż pedofilia. @zielonyjamajczyk @Urojenie Fanie , że z drugą połówką się w tych kwestiach dogadujecie. Ja jednak wolałbym nie wtajemniczać bliskich osób, aby jak coś pójdzie nie tak, to by nie odpowiadały prawnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Listopada 2020 @Zielone krainy 5 osób z tego to dealerzy, a oni raczej są najbardziej zaufani ;D reszta to rodzina ;D a w promieniu 2km mam chyba z 8 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 23 Listopada 2020 @Zielone krainy no moja żonka to zajarana strasznie, musi wiedzieć no bo box stoi w pokoju obok. Oczywiście obiecałem, ze w razie jakiegoś przypału będę ściemniał ze ona się nie zna i to były jakieś chilli czy coś. co do znajomych, tu w Uk mam bardzo dużo znajomych Polakow, spotykamy się często dobrze się trzymamy, żaden z nich nie ma prawa się nawet domyślić. Ludzie potrafią być bardzo zazdrośni, zawsze można się z kimś pokłócić, lub nawet w przypadku przypału po co mam kogoś obwiniać, nikt nie będzie wiedział, to będzie tylko i wyłącznie moja wina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2020 @fxxx1337 Z tymi dilerami to nie byłbym taki całkiem pewien. Miałem przygodę w dalekiej przeszłości, że jednego nakryli, zrobili mu maglowanie domu i wsypał wielu koleżków, także tych, jacy u niego kupowali, mnie też nie pominął. Oby u ciebie było inaczej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2020 @Zielone krainy @Zielone krainy i jak się z tego wywinąłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Listopada 2020 Moja rodzina wie i kilkoro znajomych-kupują też ode mnie. Moja matka nauczyła sie nawet używać pH miernika i jak wyjadę to dogląda mi upraw ? 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2020 @Urojenie Zgadzam się, wtopę można łatwo zaliczyć , jak wiele osób wie, wystarczy anonimowy telefon, jakiegoś obrażonego akuratnie na nas kumpla , lub zazdrosnego o to, co mamy i po zabawie. @Seba691 Szedłem w zaparte, mieli słowo przeciwko słowu i nic więcej. Zrobili nam konfrontacje, ja mówiłem swoje , a on swoje. Ja utrzymywałem, że nic od niego nie brałem, a on że brałem. Sprawa trafiła do sądu , było na sali sporo kolesi przez typa wsypanych. Skończyło się tak, że ze względu na małą szkodliwość społeczną czynu sędzia na wstępie zaproponowała, że daje nam próbę na 1 rok czasu, jak w tym czasie nic dodatkowego nie zmalujemy to nie było sprawy. Wszyscy na tą opcje przystali i było po problemie. @doominik Fajnie masz, i jak nie mieszkasz w Polsce to luz, a jak w Polsce to trochę bym się obawiał wtopy, bo jakiś znajomy może się kiedyś spruć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2020 @Zielone krainy a myślałem że powiedział że od Ciebie miał a nie ze Ty od niego brałeś. Tak to ciekawe czy by nalotu nie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Listopada 2020 @Zielone krainy Ja mieszkam w UK-tu w każdym mieście jest hydro shop i ja kilka krzaków nikogo nie wsadzają-muszą udowodnić handel, inaczej po za niska szkodliwość czynu i poza tym policja nie ma czasu na takie bzdury @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2020 (edytowane) @Seba691 Nie, mnie wsypał, jako osobę u niego kupującą, ale i tak nie miałem zamiaru się przyznawać, bo wiadomo, że by drążyli temat i pytali skąd jeszcze brałem, kogo znam, a tak na wstępie oświadczyłem, że ja z tematem nie mam nic wspólnego , u typa nic nie brałem , pomawia mnie i tyle. @doominik Pod tym względem masz pełen komfort . Szkoda, że tak nie ma w Polsce. Edytowane 23 Listopada 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopada 2020 @doominik fakt jak byłem w UK to ludzie na lejcie lolki na ulicy palili nawet kilka razy mnie o ognia pytali i tak trafiłem w kilka miejsc gdzie mogłem kupić fajne palonko, a to było jakieś 14 czy 15 lat temu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 20 Listopada 2021 Jeśli dobrze kojarze to żonia nie musi wsypać męża jak mieszkają razem.nawet jeśli wie że popełnia czyn niezgodny z prawem.nie ukarają jej za krycie męża bo to normalne że ma go kryć :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 21 Listopada 2021 Może tak być że żona nie wie o uprawie męża? Jakby się mnie szef w pracy zapytał czy uprawiam to powiedziałbym mu że tak. Zaufani ludzie wiedzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach