Tester 1,407 Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Zadaj tutaj ogólne pytanie o uprawę pod lampami, doświadczeni użytkownicy pomogą Edytowane 9 Marca 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 29 Czerwca 2019 jaka powinna być temperatura w przypadku uprawy indoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Czerwca 2019 najlepiej ok 28 stopni , musisz zmierzyć temperaturę i konfigurować aby osiągnąć optymalną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lalek 0 Napisano 17 Września 2019 Czesc, moja roslina. Ak47v2 automat. Rosnie sobie. Zbiohummusem juz 21 dni. Ostatnio zauwazylem pre-flowery na laczeniach lodyg. To moja pierwsza roslinka. Pytanie. Kiedy wiadomo ze czas zmienic nawoz w automatach ? Ponizej zdjecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Września 2019 @Lalek jak się pojawi wiecej białych włosków to możesz zacząć lać nawóz na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 12 Października 2019 (edytowane) Witam mam pierwszy swój leżaczek +Speed auto już 5 tydzień podlewam raz na trzy dni noc zrobiłam sam oświetlenie 1400lumenow temperatura 24-28 wilgotność na poziomie 55 I mam wrażenie że chyba nic z niego nie będzie jakieś rady sugestie dodam że j8z chyba kwitnie ma ma.jakies trzy może cztery zalążki topa z białymi wloskami Ale są wielkości groszku A całą rośliną ma może z 30cm Edytowane 12 Października 2019 przez Farmer191 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 12 Października 2019 1400l. to bardzo malo, jaka pow. boxa ? Przydala by sie fotka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 12 Października 2019 słabe jakieś oświetlenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Października 2019 @Farmer191 musisz mu dać więcej światła bo wyraźnie się wyciąga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 12 Października 2019 na bank za mało światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 12 Października 2019 @CheMsKuN 0.25m @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 12 Października 2019 A czy how 150 17000 lumenów będzie ok na tą chwilę tylko tą mogę od ręki kupić mocniejszą musiałbym zamówić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 12 Października 2019 Nie wiem co to jest . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Października 2019 @Farmer191 To ona ma już 5 tygodni? ☺️ Co do światła to tak już koledzy wyżej pisali to 1400 lumenów to stanowczo za mało biorąc pod uwagę że (z tego co pamiętam) to 5000 tyś na każde 0,1m2, także na twoją powierzchnię potrzebowałbyś około 15000 l. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 12 Października 2019 @CheMsKuN sory miało być hps @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 12 Października 2019 7 minut temu, Farmer191 napisał: @CheMsKuN sory miało być hps 100W w zupelnosci wystarczy na 0.25m2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 12 Października 2019 @CheMsKuN znalazłem dual 125w cfl nie miałam nic dostępnego od ręki mam nadzieję że teraz coś Jeszce z niej będzie jak nie trudno każdy u zy się na błędach dziekuje za rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 12 Października 2019 @Farmer191 moim zdaniem masz zle zamontowana zarówkę powinna być poziomo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 12 Października 2019 @Farmer191 Tego CFL-a dałabym na twoim miejscu poziomo a nie w pionie bo tak światło bije głównie na boki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Października 2019 Jak pisza wyzej, najlepiej daj ja poziomo i mozesz zmontowac jakis odblysnik foto pogladowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach