Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @Cieniu Ja bym miał obawy czy nie jest za cienki i nie przetnie z czasem łodygi , ale jak masz sprawdzone, że nic złego się nie stanie to w porządku, wierzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 @Zielone krainy z czasem lodygi twardnieja i nie latwo bedzie je przeciac, pozatym po to wlasnie jest ta gumowa obwódka. Tak czy inaczej zawsze trzeba monitorować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 6 Grudnia 2020 @Urojenie jak już będzie szło dobrze LST to niech cię nie poniesie za bardzo ze szczytami ?? Ja tak naginałem i naginałem, i jeszcze jeden szczyt i jeszcze.. Teraz ciasno a i tak już kilka szczytów poszło na kompost ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 6 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 zobaczymy jak pójdzie, nie będę za długo na wegu trzymal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 7 Grudnia 2020 Dzien 14 Widać już efekty LST, najmniejsza zacznę naginać już jutro. FIMing/topping na jednej nie wyszedł uciąłem jej łeb znowu (tym razem poprawnie) dzisiaj podleje jeszcze wodą samą, później już chyba zacznę dodawać nawóz (zobaczymy jak będę wyglądać przez następne 1-2 dni) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 7 Grudnia 2020 @Urojenie zawiazane jak prezenty. Good work! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 7 Grudnia 2020 @Cieniu senk ju, nie wiem ile je wegowac serio . Z PC boxa się porwałem na 1m2 i 9 roślinek 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 7 Grudnia 2020 @Urojenie bedzie super zobaczysz, jak zaczna wypelniac dostepna przestrzen wtedy zrobisz flipa. Masz tyle oczu na relacji ze z pewnoscia Ci powiedza co i jak:)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 7 Grudnia 2020 @Cieniu staram się nie zadawać pytań narazie, tyle się naczytałem i naoglądałem chce użyć tej wiedzy 😁. jedno mnie zastanawia, na tych co zrobiłem szybki topping bo w 10 dniu nie powinny dostać jakieś większego stunta? W ogóle ich nie przymulilo i wyglądają lepiej od tych bez toppingu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 7 Grudnia 2020 @Urojenie 4miechy sie przygotowywalem, a jak wyklulem pestki to miałem milion pytan. Normalne. Teoria to nie praktyka!! Planty ktore topowalem 4 razy sa wieksze niz jeden ktorego nie topowalem wcale:p moze cos go boli no ale coz...:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 7 Grudnia 2020 @Cieniu masz racje, ale doświadczenie praktyczne z PC boxa się mega przydaje 😄 jak trochę podrosną te bez toppingu to je cachne za tydzień jakoś żeby miały czas na regenerację @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Grudnia 2020 Jak widzę te druty to przypomina mi się jak ktoś zrobił w ten sposób siatkę na SOG. Miał trochę mniej ziemi i tak przeplatał druty, że mu wyszła drobna kratka i tak w każdej donicy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 7 Grudnia 2020 @Bimbrownik nie jestem fanem wbijania w ziemie drutow czy coś, wygodnie się tymi drucikami robi fakt trzeba uważać bo można trochę poprzecinac będąc nieostrożnym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Grudnia 2020 @Urojenie Dobrze jest. Jak się sprawdza to tak trzymaj 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Dzień 15, Pierwsze oznaki braków w glebie, kosmetyczna poprawka LST, podlane nawozem BioBizz grow, 0,7 ml na litr wody. Dałem im dzisiaj około 600-700 ml za mało do wiadra nalalem i musiało starczyć dla wszystkich 😆 ostatnio @Mieszko1 pisał o sposobie zbijania PH w nawozach BioBizz, postanowiłem przy podlewaniu z nawozem zbijać tylko cytryna, a przy samej wodzie preparatem PH- Ps, tak wiem wyglada to trochę niechlujnie, mało czasu ostatnio i wszystko robię z doskoku 😏 Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 9 Grudnia 2020 @Urojenie dzień 16 (niektóre 18) robi się coraz gęściej, po nawozów zaczynaja rosnąć jak pojebane. Pociągnę LST jeszcze przez 5-6 dni i przełączam na flo. Będzie gęsto 🥴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 9 Grudnia 2020 Tak szybko je przelaczasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 9 Grudnia 2020 @Bds myślałem nad za i przeciw całe południe, zostawię jakoś pod 4 tygodnie weg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 10 Grudnia 2020 Dzień 17 dzis zbakany przeprowadziłem miss mojego grow boxa, 3 panny były ex aequo na 1 miejscu w nagrodę dostały kolejny topping 🤓. Ostatnia już przy glebie. Plany się zmieniły weg jeszcze z dwa tygodnie. dostaly dziś ponad litr wody na sztukę bo susza straszna była, w następnym podlewaniu dam chyba już jakaś większa dawkę BioBizz grow (niektóre robią się jaśniejsze) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Grudnia 2020 42 minuty temu, Urojenie napisał: w nagrodę dostały kolejny topping 🤓 To ja dziękuję za takie nagrody 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach