Bds 36 Napisano 25 Listopada 2020 Zapomniał wrzucić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Listopada 2020 @fxxx1337 hihi ? ja swoje też raz rozgrzebałem, znalazłem i o dziwo wyszło potem. Było tylko opóźnione. Lecisz z następnym i nerwów może już nie będzie. Powodzenia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 27 Listopada 2020 Nie przejmuj się ja ostatnio wjebalem na bombie 2 do jednej a jedna była pusta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Listopada 2020 Nasionko wykiełkowane bez żadnych problemów, właśnie poszło w ziemię:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) Elegancko w poniedziałek stawiam ze już pokaże kapelusz ?moja 1 uprawa tez była w PC box - LST opanujesz do perfekcji zobaczysz ? Edytowane 28 Listopada 2020 przez Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Listopada 2020 Pytanko. Jak często podlewać te nasionko w glebie ? Bo np. jak podlewam np. rano to wieczorem już górna warstwa ziemi jest sucha no iteraz nie wiem czy podlewać czy nie ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 29 Listopada 2020 @fxxx1337 jak ja widzę ze jest całkiem wysuszona biorę wodę w polzamknieta dłoń i przez palce leje , tak dwa razy i jest pięknie . Ważne by nie było błoto. Wcześniej robiłem spryskiwaczem ale nie mam na ta chwile i robię ta metoda, wiem pojebana ale działa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) @fxxx1337 nawilżacz nie wchodzi w grę bo to pcbox. Podlewam zawsze na początku z kieliszka. Starałem się nie codziennie. Raczej raz dziennie. Żeby też ciągnęła powoli korzenie w dół. Szukała wody. Jak często będzie miała do niej dostęp to może lekko hamować. A zaczyna od korzenia , od jego budowy ... Potem dopiero idzie w liście i w wzrost . Edytowane 29 Listopada 2020 przez zielonyjamajczyk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) @fxxx1337 jak już wyjdzie to podlewam nie przy łodydze tylko do okola aby korzenie szukały wody w sposób jak na zdjęciu. Ja ogólnie mam na wszystko swoje jakieś wymysły wiec się nie sugeruj za mocno ? co do nawilżacza w PC boxie przy wlocie z wiatraczkiem stawiałem miskę ze szmatka taka gąbczasta, wisiała ona na kabelku podwieszonym do sufitu a dół był w misce z woda. Wiatraczek dmuchał bezpośrednio na mokra szmatkę ? Edytowane 29 Listopada 2020 przez Urojenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Listopada 2020 Wychodzimy ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Listopada 2020 W dniu 29/11/2020 o 12:26, Urojenie napisał: @fxxx1337 jak już wyjdzie to podlewam nie przy łodydze tylko do okola aby korzenie szukały wody w sposób jak na zdjęciu. Ja ogólnie mam na wszystko swoje jakieś wymysły wiec się nie sugeruj za mocno ? co do nawilżacza w PC boxie przy wlocie z wiatraczkiem stawiałem miskę ze szmatka taka gąbczasta, wisiała ona na kabelku podwieszonym do sufitu a dół był w misce z woda. Wiatraczek dmuchał bezpośrednio na mokra szmatkę ? @Groovebusters Chyba znalazłem większego artystę od Ciebie. Wybitny talent sztuki nowoczesnej. Piękny obraz, widać że tworzony z pasją i pełnym zaangażowaniem. Miód! Czyste złoto! ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Listopada 2020 Zajebisty projekt ? nie wiem czemu się czepiasz. Uwierz że niektórym nowicjuszom to mega pomoże, jestem pewny. ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Ja się czepiam? Chyba kpisz! Uważam to za bardzo przydatny rysunek i na pewno komuś pomoże... Jak tylko ktoś to rozszyfruje ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Listopada 2020 ja tam zrozumiałem xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dgl 0 Napisano 30 Listopada 2020 @Bimbrownik @zielonyjamajczyk czyli podlewa sie nie bezposrednio tylko do okola ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Listopada 2020 @Dgl podlewa się roślinę ? potem po całości . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Listopada 2020 @Dgl podlewa się równomiernie po całości. Nigdy nie przypuszczałem, że trzeba będzie tłumaczyć takie rzeczy ? Ale nie zdziwi mnie jak ktoś wpadnie na pomysł, że podlewa się ruchem okrężnym w lewą stronę w dni nieparzyste, a w prawą w parzyste W zależności od położenia geograficznego i ruchu planet ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Listopada 2020 @Bimbrownik i konewka musi być zielona. Żadna inna... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 30 Listopada 2020 @Bimbrownik a tak się starałem wiesz co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) A w weekendy podlewa się tak samo jak w tygodniu? Słyszałem o metodzie podlewania zależnej od cyklu księżyca ale jeszcze nie testowałem PS. Nie wiem czemu ale ten rysunek mi przypomina to: Edytowane 30 Listopada 2020 przez Mieszko1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach