Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) 19 godzin temu, fxxx1337 napisał: @Niemedyczny_Użytkownik Mocna była? jak to mowia: to zależy jesli jarasz duzo to nie zrobi na tobie wrazenia, jesli weekendowo to pozamiata Edytowane 11 Listopada 2020 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Listopada 2020 czasami codziennie, a czasami co tydzień, zależy czy wpadnę w ciąg xD@Niemedyczny_Użytkownik np. przez ostatni miesiąc jarałem w zasadzie codziennie, ale od niedzieli nic nie jaram jak narazie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2020 No to kiełkujemy:) 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 @fxxx1337 Kupiłeś dodatkowa żarówkę do boxa? Na standardowych ledach dobrze Hulk rósł ale później i tak dodałem jeszcze jedną, w sumie może nie potrzebnie ale ja lubię jak światła roślina ma w opór. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Listopada 2020 @Seba691 Nie, zobaczymy jak będzie sobie radzić z tymi dwoma i wgl jest opcja, żeby jakoś regulować te wentylatory, bo głośne w opór są? @Seba691 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 Takie cus ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2020 @fxxx1337 no dokładnie jak zielony napisał zmniejszysz prąd to będą wolniej chodziły i będą cichsze, ewentualnie zasilacz daj mniejszy ale może się to odbić na wentylatorach bo one są idealnie dobrane pod ten zasilacz @Seba691 wstaw z prawej strony pod wentylator jakiś kubek z wystajscym papierowym ręczniki zanurzonym w wodzie będziesz miał wilgotność ok 65/70 procent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 19 Listopada 2020 W pepco dostałem nawilżacz za 19 zł. Do pc boxa jak ulał bo rozmiary malutkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 19 Listopada 2020 4 godziny temu, Edi800 napisał: W pepco dostałem nawilżacz za 19 zł. Do pc boxa jak ulał bo rozmiary malutkie jaki rozmiar? ostanim razem mialem 0.5l i mnie ku#$a szlag trafiał co chwila chodzic i dolewać. W tym grow nie mam w ogóle i rosnie wszystko jak trzeba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Listopada 2020 Zrobiłem precrushing, bo coś się opóźnia te kiełkowanie, ile czasu po operacji powinien wyjść kiełek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 20 Listopada 2020 @fxxx1337 Ogólnie nawet do 3 dni. Chyba więcej bym nie czekał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 20 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk @fxxx1337 oby nie za głęboko do ziemi bo mi tak jedna poszła się...... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Listopada 2020 Nie wiem czy nie zniszczyłem nasionka, bo zostało trochę poturbowane podczas przenoszenia w ziemię, a jeszcze nie miało puszczonego dobrze kiełka... Wczoraj wrzuciłem w ziemię i teraz czekam czy wyjdzie czy nie, jak nie to kupię kolejne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 @fxxx1337 badz dobrej myśli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk świecić jej jak jej jeszcze nie ma na powierzchni ? Jaka wilgotność powinienem utrzymywać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 @fxxx1337 mozesz świecić, tak jak ja od początku, i ładnie wyszły po nocy. Wilgotność aż tak teraz nie istotna. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 22 Listopada 2020 Ja wrzucam pestki z kielkiem i od razu pod światełko do ciepełka, nie widzę sensu trzymania ich w ciemni, ale to tylko moja opinia, pilnuj tylko aby ziemia w okolicy pestki była wilgotna, ale nie kałuże pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Listopada 2020 Tracę powoli cierpliwość do tej pestki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Listopada 2020 Jako iż nasionko z gleby nie wychodziło się wkurzyłem rozgarnąłem ziemię i nawet go nie znalazłem. Dziś kupiłem nowe tym razem Purple Kush 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 25 Listopada 2020 @fxxx1337 no to poszło za głęboko, skoro nie znalazłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach