fxxx1337 880 Napisano 10 Listopada 2020 Na dniach zaczynam pierwszy indoor w pcboxie. Pestka to Amnesia haze auto od RQS. Będzie to druga uprawa, pierwsza to był spontan outdoor, wyszedł jak wyszedł z 2 krzaków zebrałem ze 150g, z czego 1 krzak mi ukradli cały gdzie było lekko 300g suchego Dużo nawozów zostało mi z poprzedniego growa, posiadam Hesi Boost, Bud Candy, hesi supervit, pk13/14 i plagron terra grow/bloom. Ziemię nie mam pojęcia jakiej używać, czy starczy zwykła uniwersalna, czy jakaś lepsza od razu, bo to automat i chciałbym, żeby miał jak najlepszy start. Jak macie jakieś pytania/rady to piszcie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Listopada 2020 @fxxx1337 zwykła uniwersalna też będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 10 Listopada 2020 (edytowane) @fxxx1337 Polecam Ci ziemię : Plagron LIGHTMIX. Pierwsze tygodnie z główki. Dawałem tylko ukorzeniacz. I powiem Ci że już ponad połowa zleciała i wszystko cacy. To ode mnie. Będę obserował. Powodzenia. Edytowane 10 Listopada 2020 przez zielonyjamajczyk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Listopada 2020 Trzymam kciuki a tym bardziej że uprawa będzie w pc boxie mojej produkcji ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 10 Listopada 2020 @Seba691 Tak właśnie myślałem ? czekałem na Twój odzew ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 10 Listopada 2020 (edytowane) Fajna odmiana, bardzo dobrze ja wspominam, sativa w automacie i o bardzo niskim zapachu. Daj tam kiedys znać czy dalej takimi cechami sie charakteryzuje Edytowane 10 Listopada 2020 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Listopada 2020 @Niemedyczny_Użytkownik Mocna była? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk tak, ta ziemia jest super. kiełek w ziemię i rośnie jak wściekły. Teraz dla odmiany kupiłem Plagron Growmix. Jest mocniejszy dlatego w lightmix w małych doniczkach najpierw są bo Growmix może być za mocny dla kiełka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 10 Listopada 2020 @Bimbrownik Czyli w growshopie dobrze polecił ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk tak, mi też tak doradzili. Lightmix ma nawozów na 2tyg, grow na 3 ale poczytałem i ludzie pisali, że spokojnie 1 do 2 tyg dłużej. W ogrodniczym ziemie dedykowane do różnych kwiatów są w podobnej cenie, a nie raz droższe więc nie wiem po co niektórzy kombinują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Listopada 2020 @fxxx1337 no i super, czekałam na tą fotorelkę ? ja od siebie mogę też powiedzieć, że na uniwersalnej zwykłej nigdy nie rosły mi tak, jak teraz w biobizzie light mix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 10 Listopada 2020 @Bimbrownik No dokładnie, ja już sprawdziłem na własnej skórze. Więc już taką będę brał zawsze. Nie ma co zmieniać, gdy jest dobrze. ? Powodzonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Listopada 2020 To zamawiam lightmixa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Listopada 2020 Zamówione, według czasu podanego powinien być w piątek, więc zaczynamy piątek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 10 Listopada 2020 Jesteś pewien, że chcesz tę pestkę? Masz sporo mocnego zioła. Ja dałbym coś jeszcze mocniejszego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Listopada 2020 (edytowane) Tego zioła z outdoora już nie mam, większość sprzedałem, część spaliłem ze znajomymi. Jak to mi wyjdzie, na pewno wrzucę następną jakąś high tier, a co do amnesii, to zawsze mnie ciekawiła moc tej odmiany A nigdy nie miałem okazji jej palić (A przynajmniej świadomie heh) Edytowane 10 Listopada 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 10 Listopada 2020 Paliłem to niedawno, owocowo ziemisty posmak, moc wystarczająca i dobra rozkmina po tym jaraniu jest?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 10 Listopada 2020 @Mieszko1 @fxxx1337 amnesia to mój number 1?. Jaram pół życia koper i co najmniej połowa z tych kilku kilogramów trawy co poszło w płuca to amnesia ??? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Listopada 2020 amnesia od lat króluje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 11 Listopada 2020 Jak nas korona nie zabije cokolwiek by to znaczyło ? to na nowy rok ruszam z amnechą... Dzisiaj przyszły właśnie ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach