zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Grudnia 2020 @superlemon oj będziesz miał skubania 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superlemon 10 Napisano 29 Grudnia 2020 @Szym nie bo by zabrała lemona ze sobą 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superlemon 10 Napisano 29 Grudnia 2020 A tak się prezentują korzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Grudnia 2020 @superlemon Jakie miała triochomy przy ścince? Ja obstawiam 30 g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superlemon 10 Napisano 29 Grudnia 2020 @Zielone krainy mleczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Grudnia 2020 @superlemon Nie chciałeś poczekać na trochę bursztynu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superlemon 10 Napisano 29 Grudnia 2020 @Zielone krainy nie mogłem już patrzeć na nią taka sucha, jak dla mnie mleczne spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superlemon 10 Napisano 8 Lutego 2021 @Szym @Zielone krainy po suszeniu i kilku tygodniach słoikowania nie mogę wyjść z podziwu wyniki +90, tyle że w smaku siano ale działa 😅 za to northern wyszedł fajnie ale o tym osobno. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) @superlemon Dobry wynik. Może pomyśl o zrobieniu curingu wodnego, jaki może poprawić smak, a do tego zwiększyć moc. Ja planuje dzisiaj robić curring wodny, trochę wygląd topów na tym zabiegu ucierpi i waga spadnie, ale jakość zioła po nim jest lepsza. Edytowane 8 Lutego 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach