EneDue 446 Napisano 20 Grudnia 2020 Jak zwykle świetny grow Dominiku. Uchylam kapelusza i pochylam głowę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 20 Grudnia 2020 @EneDue szczerze to jeden z najsłabszych-rośliny się mocno zblokowały i są malutkie. Na zdjęciach może tego tak nie widać, ale to najmniejsze sezony jakie miałem. Musze je dociągam do końca teraz, bo nie mam nic do stracenia. @zielonyjamajczyk trzeba cały czad pilnować. Ja wszystkie zbiorniki zalałem czysta woda na jeden dzień i w jednym po takim płukaniu mailem EC 1.1-tyle nawozów się osadzili na keramzytowe i dnie zbiornika. Cud, że rośliny nie ucierpiały. Teraz mam nowy miernik EC apera i mierze cały czas. Rośliny wyglądają zdecydowanie lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 20 Grudnia 2020 @doominik na zagranicznych widzialem ze niektorzy polecają kilka razy podczas grow plukac kulki. Taki mini flush;)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 20 Grudnia 2020 @Cieniu ja teraz zamierza co jakiś czas puszczać przynajmniej jeden dzień samą wodę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Grudnia 2020 @From_0_to_GrowHero Przecież masz specyfikacje tego panelu przedstawioną w opisie aukcji, to jak może to być inny panel niż ts 1000? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Stycznia 2021 Mały update: Prawie wszystkie roślinki się odbiły i jakoś idzie im flo, ale wiem, że mogło być o wiele lepiej. 3 z 8 są karłowate i za dużo z nich nie będzie, o ile w ogóle nie zgniją na koniec. Na razie ciągnę dalej i pierwszy raz podałem im PK. Myślę, że na koniec stycznie będzie kosa. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 11 Stycznia 2021 @doominik nareszcie! Hehe czekam na Twoje updejty jak na zbawienie;) Czy te karzełki tez maja tak ciasno pozbijane topy ? Na moich dwoch karlach to jakby jabłka rosły -takie zbite Jakie ec na tym etapie u Ciebie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Stycznia 2021 @Cieniu topy są bardzo blisko siebie i już wyraźnie widać, że są okrągłe-typowa indica. EC w okolicach 1.4 i tak trzymam, więcej im nie trzeba (trzeba pamiętać, że używam wody RO, czyli startuje od poziomu poniżej 0.1). 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 31 Stycznia 2021 Dziś rozpocząłem płukanie, czyli pomimo przygód dziewczyny kończą wg opisu w niecałe 9 tygodni. Małe bo małe, ale i tak jestem zadowolony, że nie padły w połowie drogi 😉 5 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 1 Lutego 2021 @doominik twarde topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Lutego 2021 @doominik u Ciebie jak zwykle syto. Następną uprawę chciałbym polecieć na hydro. Zobaczymy co czas pokaże. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 6 Lutego 2021 Dziś ściąłem te ogryzki i w sumie jestem zaskoczony, bo zebrało się pełne wiadro tego, więc opłaciło się dociągnąć je do końca. Nie mogę jeszcze nic powiedzieć o paleniu i chyba to mało miarodajne będzie, bo rośliny generalnie miały słaby start i nie cieszyły się świetnym zdrowiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HydroMan 3 Napisano 17 Marca 2022 Byku, troche czasu minelo, ale jak ocenisz to palenie ? zdjec wysuszonych topkow pewnie juz nie masz co ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Marca 2022 @HydroMan szczerze, to nie pamiętam za bardzo jak to było, ale chyba dupy nie urywało, bo bym kojarzył 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach