doominik 933 Napisano 7 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk wszystkie poszły do przodu na tyle, że każda „straciła głowę” ? 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 7 Listopada 2020 Poka to ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Listopada 2020 Jak zawsze bomba przed updatem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Listopada 2020 (edytowane) Szybko się dziewczyny pozbierały i chyba trzeba będzie je zacząć wiązać Edytowane 8 Listopada 2020 przez doominik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 8 Listopada 2020 powiedz @doominikczy usuwasz jakieś liście podczas gdy mianliningujesz? I czy zostawiasz wszystkie odrosty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Listopada 2020 @Cieniu zostawiam tylko odrosty zaraz poniżej cięcia i jeden rząd poniżej. Reszta wylatuje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) Nie miałem kiedy zrobić updata: roślinki, które najszybciej idą do przodu dostały w prezencie kolejny topping. Edytowane 14 Listopada 2020 przez doominik 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 @doominik elegancko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 14 Listopada 2020 @doominik ktory to dzien vega? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Listopada 2020 4 hours ago, Cieniu said: @doominik ktory to dzien vega? wychodzi, e to już 5ty tydzień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Listopada 2020 Dziś rośliny kolejny raz ostrzygłem. Poza dwoma karłami radzą sobie dobrze, choć miałem rośliny, które rosły szybciej. Jutro dostaną świeżą wodę i będę testował nawozy monkey nutrients grow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Listopada 2020 Ale to zajebista hodowla ? jestem mega ciekaw finału ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 18 Listopada 2020 @doominik usuwasz wiatraki pod głównymi łodygami? U mnie strasznie duze wyrosły przez co ciężko się operuje w tej okolicy przy treningu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Listopada 2020 @Cieniu właśnie dla tego usuwam najstarsze liście. Przeszkadzają mi, a za kilka dni obrał będzie tam bardzo gęsto. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 18 Listopada 2020 @doominik zajebiscie, dzięki. Wlasnie wyskubalem wiatraki u siebie, od razu wyglada lepiej;)) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 @doominik przeciekło Twoje zdjęcie do sieci : 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk co Ty, ja nie zostawiam tyle liści do końca ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Listopada 2020 Dziś roślinki trafiły do większego namiotu i przy okazji zafundowałem im konkretnego fryzjera. Na 8 sztuk dwie jest karłowate, ale jest też dla nich miejsce w namiocie, a zawsze coś tam z nich jeszcze urośnie. W tym boxie światło to 3x migro aray IV przykręcone do 50%, czyli 360W. Oczywiście dostały też nową wodę i zestaw nawozów monkey nutrients grow. Nawozy są dobre, tylko trzeba przy nich na początku mocno zbijać pH-na wejściu jest 7 i ja to zbijam do lekko poniżej 6. Potem już jest stabilnie. Dostały też silikon biddhas tree i LST. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 Francja elegancja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Listopada 2020 10 minutes ago, zielonyjamajczyk said: Francja elegancja Szczerze, to trochę nie miałem czasu się z nimi bawić, a i za bardzo zaufałem pH perfect advance-coś było nie tak z zbiorniku i miałem za niskie pH i przez to są jakieś 2 tygodnie do tyłu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach