glodek18 132 Napisano 30 Listopada 2020 Ścialem Royal Gorilla parę dni temu,i zacząłem suszyć.Lodygi już trzaskają więc postanowiłem ją zważyć i powkładać do słoików.Wyszlo około 50 g przygoda zakończona.Dziekuje wszystkim za wsparcie i pozdrawiam. 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Listopada 2020 @glodek18 Brawo ziomek, jak na taki niewielki boxik to ładnie wyszło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesolybudda 60 Napisano 7 Grudnia 2020 @glodek18 stary ten pomysł na LST wygląda świetnie! rozumiem, że to po prostu drut wbity w ziemię? Czy on nie ma tendencji, że jakby wypada i jest wyciągany przez rosnące łodygi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 8 Grudnia 2020 @wesolybudda Zeby nie było to nie jest mój pomysł 🙂 .Druty czasem się trochę luzuja trzeba docisnąć ale nie jakoś specjalnie często ,ja robię druty nie w kształcie haczyka tylko litery U wtedy dwie strony trzymają .Pozdro Sprawdzisz to zobaczysz dla mnie to troszkę łatwiejszy sposób niż wiązanie gdzieś do boków . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Grudnia 2020 @wesolybudda mozesz dokładać kolejne druty co trochę i nic nie wyjdzie z ziemi. @glodek18 kolejna zacna uprawa brawo! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach