Gość Napisano 22 Września 2020 @WielebnyMerry obawiam się że cytryna spali liście zobaczę jak to będzie rano wyglądało i ewentualnie rano ostatni oprysk i będę kombinował coś innego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 22 Września 2020 A oprysk z gnojowicy z pokrzywy na to nie pomoże ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Września 2020 @Seba691 troche% mie się zapodzialo we krwii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września 2020 @glodek18 sprawdzę rano jak sytuacja wygląda i jak coś to będę szukał gotowego preparatu na przędziorki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Września 2020 Zamówiłem już preparat bo nie znikają w sobotę będę miał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Września 2020 Dzień 56. Krzak jak psu z gardła wydarty. Czosnek nie pomógł, nadal czekam na paczkę z dobrym preparatem na przędziorki. Po przesuszeniu roślina dużo liści straciła ale o dziwo dalej topy puchną, może coś z niej jeszcze będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosemantusz 2 Napisano 27 Września 2020 dobrze idzie, trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Września 2020 @Seba691 jeszcze hulk Cię zaskoczy. Zostało mu jeszcze 2-3 tygodnie wiec ma co pokazac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Września 2020 @WielebnyMerry tak tylko te robale i brak lisci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 28 Września 2020 Mniejsza fotozynteza bez liści. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Października 2020 Dzień 62. Wkoncu wczoraj dostałem preparat na przędziorki i wieczorem poszło 1 psiukanie. Nie będzie z tego Hulka kokosów no ale może parę g wyratuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 3 Października 2020 Ładnie to wygląda, i pamiętajmy że to mikro box @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 3 Października 2020 Moim zdaniem to jeszcze fajne topy będziesz miał to dopiero 62 dzień ,moja Gorilla jest w podobnym wieku i takich nie ma pozdro . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 Dzień 66. W końcu pozbyłem się przędziorek. Niestety liście są w bardzo słabym stanie (te które jeszcze zostały) przez ostatnie parę dni topy chyba nic nie przybrały na masie no ale nie ma się co dziwić. Włoski zbrązowiały. Trichomy na roślinie znikome. Potrzymam jeszcze tego karakan że dwa Max 3 tygodnie i kosa. Bardzo mnie ciekawi smak i jakość tej rośliny więc na testa będzie i jak się spodoba to jeszcze sobie zamówię te nasiona bo pokładałem wielkie nadzieję w tej roślinie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Października 2020 Fakt że pewnie fajny był by wynik jak byś sam do końca się nią zajmował, więc do świąt jest szansa jeszcze raz odpalić pc boxa z tą samą odmianą. I tak graty za wytrwałość mimo przeciwności. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 @WielebnyMerry jak zbiorę tego krzaka robię przerwę z sadzeniem nie wiem na jak długo pewnie aż wszystko spale a z pozostałych krzaków było prawie 200g to na jakiś czas starczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 Cieszę się, że pokonałeś te przedziorki, to nie lada wyzwanie z tego co czytam. Poza tym jak topy puchną to z 10g będzie. Też mnie ciekawi Hulkberry przez tą Blueberry w krzyżówce. Moja Bluematic (też BB w genach) pachniała pięknie jagodowo-owocowo po rozkruszeniu w grinderze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Października 2020 @Seba691 szkoda ale fakt jak ktoś robi dla siebie to bez sensu ciągle uprawiać a się nie wypala, bo raczej zioło chyba jakąś przydatność ma? Później słabnie czy coś?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 @WielebnyMerry ja pakuję próżniowo to może długo leżeć. Z czasem traci thc ale to po kilku latach z tego co czytałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 8 Października 2020 @Seba691 to ja bym musiał mieć z parę kilo żeby nie nadążyć palić ??? a co z curringiem? Tylko takim normalnym a nie wodnym. Dobry słoik z gumką i fajne palenie wychodzi nawet jeśli nie wyszło najlepiej to po takim zabiegu nabiera smaku. Zwłaszcza że masz spory zapas i możesz długo potrzymać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach