Aron 125 Napisano 13 Sierpnia 2020 26 minut temu, Seba691 napisał: @WielebnyMerry fim na automacie? Hulk ma 8-9tygodni do zbiorów od kiełka fim za duży stres zrobi tak mi się wydaje i roślinka wychamuje a powinna zacząć kwitnąć za jakieś 2 tygodnie max więc zostanę przy lst raczej. Bajania producentów to jedno, rzeczywistość drugie. O czym sam się przekonałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 @Aron bardzo możliwe, okaże się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Sierpnia 2020 Hmm, na jedno dobrze bo martwisz się o miejsce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2020 Hulk rośnie ładnie jak do jej pory dalej bez nawozów. Roślinka jest dosyć mocno zbita i myślę że będzie ciężko zrobić lst. Myślę że jeszcze ok 2 lub 3 dni poczekam i dopiero zrobię lst Dzień 14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 16 Sierpnia 2020 @Seba691 Mysle że czas najwyższy na LST już kawał krzoka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2020 @glodek18 wcześniej planowałem lst na dzisiaj ale jest jeszcze przy niska nie nagne jej tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 16 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Seba691 napisał: @glodek18 wcześniej planowałem lst na dzisiaj ale jest jeszcze przy niska nie nagne jej tak Nagniesz, ale zrobisz jak uwazasz niektórzy już na malenstwach LST zaczynają .Ja dwóm właśnie w 14 dniu zacząłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Sierpnia 2020 @glodek18 namówiłeś mnie ? Już po zabiegu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Sierpnia 2020 @Seba691 elegancko i kozacko, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpnia 2020 Dzień 17 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Geęste szczyty się zaczynają robić, no i ładnie rośnie. Ile wg. producenta kwitnie bo jeśli około 8 tygodni to przypuszczam że mini łamanie będzie potrzebne żeby ja pomieścić. Weź załóż tamtego leda zamiast świetlówki. Zobaczymy czy w 3 dni będzie podobny efekt czy zacznie się wyciągać. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 19 Sierpnia 2020 Ja bym nic nie łamał tylko naginal potem w każdą stronę żeby było jak najniżej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Sierpnia 2020 Światło jest narazie ok nie będę nic zmieniał. Jak miejsca będzie brakowało to się pomyśli. 8-9 od kiełka do zbiorów chyba jakoś tak rqs podawał @WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Sierpnia 2020 No to jeszcze 1,5 miecha liczny wiec będzie ciekawie, do tego bez nawozów?!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2020 Dzień 19. Nie był bym sobą gdybym łap nie wsadził w krzaka. Dzisiaj poprawiłem lst. (ustawiłem miejsca nowych szczytów) Przewiduję 8 szczytów głównych. Dzisiaj kończę lst, teraz tylko będę równał szczyty. Możliwe że upchne jednak to w pc boxie. Chcę pokazać że się da coś więcej z automatu w pc boxie wyciągnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2020 @Seba691 piękne lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Sierpnia 2020 @Seba691 z relacji które oglądałem na różnych forach to ludzie po 40-50 potrafili z pcboxa wyciągnąć, także poprzeczka jest wysoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2020 @Wentyl też różne oglądałem a w większości zwróć uwagę że na końcu ostatnie zdjęcia już w czym innym przeważnie są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 21 Sierpnia 2020 Zmieści się czy nie o to jest pytanie. Ale ciekawie będzie to widać, ja swojego pc nie mam czasu odpalić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2020 Dzień 20 Hulk powstał i pnie w górę po lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach