Gość Napisano 1 Sierpnia 2020 No to startujemy pierwszy raz z automatem i pierwszy raz w pc boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Sierpnia 2020 zobaczymy co z tego wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 1 Sierpnia 2020 Dawaj dawaj, czekałem aż wystartujesz. Ciekawe ile z automata podciagniesz na finishu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Sierpnia 2020 Sam jestem ciekaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 Maleństwo już się pojawiło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 @Seba691 co to za lampa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Groovebusters zapraszam do tematu majsterkowicz. Ale coś się mnie wydaje że chyba za mala będzie ale trzymam kciuki bo sam się czaję na Ali ale na 4w1 a Ty masz 2w1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry mam jak coś rozgałęzienia z jednej na 2 żarówki kupione. Były by też 4 żarówki od razu ale mi ktoś ze skrzynki ukradł. @Groovebusters Relassy lampa do roślin z 88 chipami LED o wysokiej wydajności. Długość fali lampy do wzrostu wynosi 380 nm do 800 nm. Lampa z Amazone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Seba691 i weź tu się nie wkurw. U siebie na pc mam łącznie 4600lm plus ten led taśmowy, ale z Ali chyba lyknie na zimę coś takiego jak Ty masz tyle że x4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 Mam awaryjnie żarówkę 2000lumenow jak będzie się wyciągała to ja jeszcze doładuje tylko pytanie czy nie będzie grzała za bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Seba691 w praniu by się okazało czy by nie grzała za bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 No właśnie się zastanawiam czy od razu jej tam nie wsadzić. Jak jutro znajdę chwilę to załaduje gdzieś na róg boxa i będę kontrolował Temperature. W sumie im więcej światła tym lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2020 Dołożyłem dzisiaj żarówkę nigdy nie zaszkodzi a może będzie maleństwo lepiej rosło. Co najlepsze po dołożeniu temperatura nic nie wzrosła aczkolwiek ciężko te węże od lamp regulować i jak narazie zrobiło się ciasno ale puki co mi to nie przeszkadza a jak roślinka podrośnie to będę najwyżej na teytytki lampy ustawiał żeby się trzymały dokładnie tak jak chce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Sierpnia 2020 Zawsze możesz 2 trzymać u gury a jedną oświetlać od dołu jeśli to możliwe by tak ustawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry narazie jest dużo miejsca, ale tak jest możliwe tak ustawić. Puki co wydaje mi się że ładnie idzie. Dzień 8 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Dobrze im tam na wegu widać, brak wyciągania. Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2020 @Seba691 dobrze idzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia 2020 Hulk idzie jak burza. Jak do tej pory bez nawozów w ziemi Bio bizz. Jak tak dalej pójdzie to w weekend LST i dam jej pierwsza mała dawkę nawozów micro grow bloom od advanced nutrients, niech sie przyzwyczaja ? Dzień 10 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Sierpnia 2020 Porozchylaj liście bo widzę że odrosty chcą do światła, zrób fim na jednym odroscie,bynajmniej jabym zrobił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry fim na automacie? Hulk ma 8-9tygodni do zbiorów od kiełka fim za duży stres zrobi tak mi się wydaje i roślinka wychamuje a powinna zacząć kwitnąć za jakieś 2 tygodnie max więc zostanę przy lst raczej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach