EneDue 446 Napisano 9 Sierpnia 2020 @Groovebusters zuch baba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 20 Kwietnia 2021 Witam pacjent ma już prawie 3 miechy a jeszcze nie zaczął kwitnąć , pestka to Orange bud auto od znanego polskiego vendora. czy mogę mu jakoś zasugerować żeby się ogarnął i zaczął kwitnąć? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Fishu64 może to nie auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Fishu64 przełączaj 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Szym Przestawiłem 12/12 jak to nie auto to umrę 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Kwietnia 2021 po 3 miesiącach wega się skapnałeś ? ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 21 Kwietnia 2021 13 godzin temu, Fishu64 napisał: Witam pacjent ma już prawie 3 miechy a jeszcze nie zaczął kwitnąć , pestka to Orange bud auto od znanego polskiego vendora. czy mogę mu jakoś zasugerować żeby się ogarnął i zaczął kwitnąć? Ale bedzie plon 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fishu64 19 Napisano 21 Kwietnia 2021 @fxxx1337 pisze auto to auto 😂 czas szybko leci 🤣 @Git chyba największy plus całej sytuacji 😄👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 25 Kwietnia 2021 Witam, takie pytanko, czy jak utnę 1 szczyt 2 tygodnie przed planowaną zbiórka, to czy bardzo odbije się to na roślinie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Nyilas nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 W dniu 21/04/2021 o 08:51, Git napisał: Ale bedzie plon 😁 Rozsadzi namiot Jak to wygląda dzisiaj? @Fishu64 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczypiorek 20 Napisano 19 Lutego 2022 Siemka, mam już na finiszu takiego automata. Trichomy mleczne i dosłownie pojedyńcze wczesne bursztyny, ciężko je było znaleźć wgl. Pytanie brzmi: i ile czasu +/- roślina potrafi dojść z takiego stanu do 30% bursztynu? W 1.5 tygodnia jest to możliwe? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 19 Lutego 2022 @szczypiorek możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2022 70 dzień moich koleżanek 🙂 co myślicie ? Podlewać je juz tylko woda do scinki? Dzisiaj przyjdzie lupa w końcu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bziągwa 2 Napisano 22 Lipca 2022 @Handzimir jeszcze jej zostało około miesiąca czasu. Możesz jej dawać co drugie podlanie nawóz na kwitnienie i stymulator kwitnienia. Nie dawaj na razie nic na wzrost bo ma wystarczająco dużo azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2022 @Bziągwa Dzięki wielkie za wypowiedz. To są zdj dwóch szczytów dwóch różnych roślinek. Zaraz wstawię je w całości-one miały bardzo ciężki pierwszy miesiąc na parapecie pewnie dlatego jedna jest wysoka druga niska. Wychodzi głupota moja ale następne od początku już będą miały jak powinny. Nie ma co słuchać producenta najwidoczniej, oni karzą teraz growa blooma i topmaxa dawać po 4 ml/l. (Zawsze więcej sprzedadzą) mam jeszcze pytanie czy jak już zacznę podlewać je na koniec sama woda to należy tez zrobić odpowiednie pH 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Lipca 2022 @Handzimir nie wyglądają źle, a co do pH to zależy co Ci z kranu leci. Jak 8+ to trzeba by było zbić do tego 6,5-7. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2022 @Udyr tak myślałam, ale gdzieś tu przeczytałam ze niczego nie dodawać wiec wolałam się upewnić. No bez szału z ta woda z kranu 😛 trzeba zakwaszać za każdym razem nie ma innej opcji. Przez to na początku prawie umarły, liczyłam się z tym ze będą do wyrzucenia, ale nie jest źle aż tak mocno 🙂 nawet jakby był 1 ale moje to będę zachwycona, nikt nie wierzył ze z moimi zdolnościami ogrodniczymi będzie cokolwiek z nich. 😂😂 Słyszałam ze podlewają ludzie muszynianka niskonasycona tez, ma to sens ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Lipca 2022 @Handzimir do planta wodę kupować ? To już przesada moim zdaniem 🙂 miernik sobie kup za kilka złotych do płynu i octem/ cytrynowym sokiem możesz zbić. Albo na oko, tylko nie ćwicz tego na automatach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2022 @Udyr ja mam z tej firmy co nawozy zakwaszacz 🙂 jest Ok a badam jedzonko tymi kropelkami do badania pH roztworu. Nie wiedziałam tylko czy na końcu jak już nie używa się nawozów to ta woda ma być kwaszona tez przez to ze bzdur dużo pisza. ostatnio od kiedy mam książkę in door jakoś mi lepiej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach