Farmerka 231 Napisano 27 Lipca 2020 @EneDue To możliwe że to jest ten problem, wysoka temp i 60% wilgotności. Nie napisałam, że ty panikujesz tylko, że ja nie panikuje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Lipca 2020 @EneDue moze za mało wody lejesz. Albo za dużo. Moje tak opadają jak sie domagają wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Lipca 2020 @Dobry_Człowiek! Wlasnie obstawiam że mogłem za dużo lać ostatnio. Dam im parę dni na odsapniecie. Dziwne jest to że mam dwie rośliny lane razem a tylko jedna jest słaba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Lipca 2020 Przyszły nowe pestki i jestem smutny bo nie wiem jak to zrobiłem ale kupiłem też przypadkiem bulk seed ;/ ale o buddah słyszałem same dobre opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Sierpnia 2020 Zbliżam się do koszenia. Trichomy gdzie nie gdzie robią się bursztynowe. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Sierpnia 2020 AK 47 od bułka po kosie. Trochę zawiedziony ale będzie na prezenty dla kumpli i kumpelek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Sierpnia 2020 Szybko wjechała kosa! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Sierpnia 2020 @Groovebusters bursztyn się zaczął a ja nie chcę kanapowca A jak u ciebie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 6 Sierpnia 2020 Dzisiaj green poison poszła pod kosę. @Tester możesz zamknąć relację. Nie wiem ile mi wyjdzie bo znajomym rozdaje nim dobrze wyschnie. W zamian dostałem litr bimbru za parę topów. Ktoś kupi piwo ktoś ze mną zajara wiadomo jak jest. Szacuje że łącznie wyszło ze 30 z dwóch. Pozdrawiam wszystki i powiedzonka przy waszych uprawach. Nowa fotorelacja myślę że ruszy niebawem, mam nadzieję że w nowym boksie. @Tester możesz zamknąć relację. Nie wiem ile mi wyjdzie bo znajomym rozdaje nim dobrze wyschnie. W zamian dostałem litr bimbru za parę topów. Ktoś kupi piwo ktoś ze mną zajara wiadomo jak jest. Szacuje że łącznie wyszło ze 30 z dwóch. Pozdrawiam wszystki i powiedzonka przy waszych uprawach. Nowa fotorelacja myślę że ruszy niebawem, mam nadzieję że w nowym boksie. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Sierpnia 2020 @EneDue bulk shit będzie się nam śnił po nocach. Z 10auto WW na out ledwo 70g. Wyglądały jak 30cm badyl bez dosłownie żadnych odrostów. Northern Light wyglądają lepiej ale jedne wysokie i ładne, a 2szt mają 10-15cm. Nic tylko je owinąć w bibułę i spalić w całości. Popatrz za Fast Buds jeśli chcesz AF. Oni tylko AF robią i są naprawdę mocne i zdrowe rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Bimbrownik oj tak. Bulk już nie jest fajny dla mnie, ceny spoko ale szkoda troski i nawozu. Niestety mam jeszcze doctor cbd od bulka (sam nie wiem jak to się stało że go kupiłem). Teraz posadzę automat od buddah. Zobaczę jaki efekt. Wiem że też robię to trochę na wyjebce bo nawet wiatraka nie mam w boxie, box oklejony kocem termicznym. Także nie oczekuję mega efektów ale green poison od sweet seed jednak poszedł na 20 g Ps. Przepraszam wszystkich za błąd. Lemon potion mam nie od buddah tylko od barneys farm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Sierpnia 2020 @EneDue BShitB dobry na masówkę bo tani. W sumie ciekawe jak to rośnie w indorze. Mam 5 starych AF od nich i zwlekam z sadzeniem, szkoda mi czasu bo mam sporo innych nasion @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Bimbrownik wyrzuc na pole jak Jaś magiczną fasolę. A nóż Cię zadziwi Ja poczekam i wyrzuce te trzy na out jak Jaś fasolę, zobaczymy co będzie, ale to na wiosne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2020 Nieźle, że wszystko już po kosie. Nieważne ile g, ważne, że starczy na prezenty i dla siebie (a pamiętam, że mało palisz) i że hodowane z radością ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Sierpnia 2020 @Groovebusters dokladnie tak. Wczoraj wziąłem 4 kaszki z mega lekkiego jointa i miałem fajnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Sierpnia 2020 @EneDue ja muszę sobie coś lekkiego i fajnego znaleźć bo praktycznie zawsze jak zapalę to mnie upierdala na cacy, a średnio przepadam za takim stanem chyba że robię reset @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Sierpnia 2020 @Bimbrownik No to chyba jakaś sativa (75%+)? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Sierpnia 2020 @Bimbrownik ja do jointa dałem tak około 1,5 lufki karania a do tego 3/4 papierosa i z tego jointa spaliłem 4 maszki i było git. Teraz będę sądził odmiany o dużym cbd w okolicach 15% i około 5% THC. Liczę że będzie to w sam raz dla mnie i że żonka będzie mogła sobie zapalić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 8 Sierpnia 2020 @EneDue ostatnio wziąłem dosłownie szczyptę s.a.d do papierosa tylko zamiast tytoniu dałem cbd. Jak trafiłem buchem na towar to mnie odłączyło. Mogłem wymieszać to wcześniej ? @Aron muszę spróbować tylko nie podoba mi się Sativa jak rośnie ale jedną jakoś przeżyje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Sierpnia 2020 @Bimbrownik Chodzi Ci oto, że są wysokie? Ja tam lubię wysokie kobiety. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach