Szym 866 Napisano 11 Września 2020 @Cieniu pamiętam jeszcze nie dawno jak startowałeś a tu już ścinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 11 Września 2020 (edytowane) @Szym owszem drogi Szymonie, czas bardzo szybko leci ? - na pewno wie ten kto ma dzieci ? tak sobie patrzę na te pierwsze tygodnie uprawy i łzy mi się do oczu cisną - ze szczęścia ? Teraz zamowiłem OG kush od seedsmana i czekam na przesyłkę. Pewnie podepnę wątek jak wszystko złożę do kupy. Edytowane 11 Września 2020 przez Cieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Września 2020 Piec słoików? Lipa! Niesymetrycznie. Jeden słoik lepiej mi daj ? a tak poważnie to kozacko wyszło. Czekam na następny grow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 15 Września 2020 W dniu 11/09/2020 o 09:28, EneDue napisał: Piec słoików? Lipa! Niesymetrycznie. Jeden słoik lepiej mi daj ? a tak poważnie to kozacko wyszło. Czekam na następny grow wyszły 4, ten po prawej z uchylonym wiekiem to trym ? trymtyrytymtym :)) nastepny juz w przygotowaniach, 4xOG kush. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach