Farmerka 231 Napisano 28 Maja 2020 Hej, Drugi box, tym razem sezony. ? Dziewczyny mają po 2 miesiące, dzisiaj zostały przelaczone na kwitnienie. Naświetlenie: przez 2miesiace były na 18/6, dzisiaj przeskakuja na 12/12. Nawozy i Ziemia : BioBizz i Biobizz allmix Trening: topping x2 i lst na 3 roślinach, na Big Bud XXL nie jest robiony żaden trening. 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Maja 2020 Długi weg miały, są potężne. Ciekawe jak wyrosną ? będę obserwował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Maja 2020 @Farmerka położył bym się tam na tym różowym łożu ? a krzaki niezłe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 28 Maja 2020 @Farmerka piękny widok, powodzona będę zaglądać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anonim 1 Napisano 29 Maja 2020 Idą jak złe ? Geny od kogo ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JSoN 22 Napisano 29 Maja 2020 Uuaaa 2 miechy Wega będzie ciekawie później ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 6 Czerwca 2020 ⚠️Update ⚠️ Zaczynają kwitnąć sobie, trochę jeszcze podrosly, zaczyna się robić ciekawie. Dodatkowo w boxie 3 kolejne panny. No i te mniejsze panny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) ⚠️Update ⚠️ 2tyg na 12/12 Idzie całkiem dobrze, fryzjer był, wiecej miejsca w boxie jest przez to. Dodatkowo doszła Purple Haze x Malawi po jakoś 5 tyg wega. ( nie miałam już na nią miejsca w tamtym boxie, a na dworze pada? ) Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Farmerka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Czerwca 2020 Ciarki mi przeszły! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Czerwca 2020 Ladne panny widac ze dobrze sie nimi opiekujesz. 2 miesiace wega to bardzo dlugo, ale to sie przelozy na plony ? Mam tylko nadzieje ze Ci wysokosci nie zabraknie, bo panny na indukcji napewno wystrzela jeszcze sporo w gore. Generalnie wszystko ok, tak trzymaj ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Czerwca 2020 @CheMsKuN ale to mogę te krzesełka ściągnąć i postawić panny na podłodze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 (edytowane) ⚠️UPDATE ⚠️ A więc, większe panny są prawie 4tyg na flo, ładnie idą. Big Bud przypalil się lekko, ale mam nadzieję że sie ogarnie. Mniejsze są jakies 10dni? I jakieś słabe, słabo idą. Wyglądają jak anorektyczki. A jeszcze Malawi, wyciągnęła się po tygodniu na flo i pokazała kilka włosków, a tak to rośnie dziwnie. Anorektyczki ✌ Malawi ? Jeszcze bonsai jest na flo od kilku dni. Chyba ma jakieś niedobory, nie lałam zadnych nawozów wcześniej więc to nie popalenie, a z przelania już się wyleczyl, dzisiaj dostał trochę biobizza grow Edytowane 25 Czerwca 2020 przez Farmerka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 Po przemeblowaniu ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Czerwca 2020 Godzinę temu, Farmerka napisał: Jeszcze bonsai jest na flo od kilku dni. Chyba ma jakieś niedobory, nie lałam zadnych nawozów wcześniej więc to nie popalenie, a z przelania już się wyleczyl, dzisiaj dostał trochę biobizza grow ph może @Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farmerka hahaha skarpety i klapki. Ty to wiesz jak pobudzić męska wyobraźnię sprośnym zdjęciem :D. Krzaczki ładne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 @Tester , ja sprawdzam ph wody za każdym razem jak podlewam, więc nie wiem czy to to, ale spróbuje sprawdzić ph ziemi. @EneDue weź, to są kapcie po domu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 25 Czerwca 2020 Ależ masz las w domu ? fajnie to wygląda. Obuwie sportowe też mega ? nastepnym razem weź jakieś szpilki. Lub kaloszki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 @Wentyl jasne, odjebie się jak na studniowke i zrobię zdjęcie przy krzakach, specjalnie dla was chłopaki ? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farmerka zapisanie i trzymanie za słowo! Choć może lepiej nie bo Twój ekhm kolega przedwcześnie dojdzie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farmerka to teraz obudziłaś moja wyobraźnie!!! Moja zdaniem mogły by bardziej już chyba spuchnąć. Co do zdjęcia to będzie do galerii lato 2020 z Merry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach