Bimbrownik 702 Napisano 18 Czerwca 2020 @Groovebusters nie wiem, nie pomogę. Nie podaje czegoś jako pewnik jeśli nie wiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 2020 Zakupilem calmag, overdrive i flawless finish troche podlalem i spryskalem - zobaczymy. Zmienilem ustawienie paneli na trochę bardziej skumulowane. Jak myslicie czy przy takim ukladzie 2x100w taka wysokosc bedzie odpowiednia na flo? Okolo 45cm Bo doświetlone jest na bank lepiej Aha i w somango (tym z tylu najbardziej zakwitnietym mam teraz 13 odslonietych szczytów) mógłbym poprawic lst i zrobić 19 - warto? Czy lepiej zostac przy 13 a kolejne usuwać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Czerwca 2020 @Rocky1988 Jak masz mozliwosc z 13 szcztow zrobic 19 to nawet sie nie zastanawiaj. Ja mam jednego planta na ktorym mam 24 doswietlone szczyty ? Swiatlo narazie tak zostaw, w zaawansowanym flo mozesz dac nisko na okolo 30cm.Poza tym lej calmag i cos z fosforem bo masz niedobory. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Czerwca 2020 No wiem, ja dopiero teraz ogarniam te nawozy. Uczę sie na swoich błędach. Ogolnie najwazniejsza nauka jest taka zeby trzymac sie z dala od automatow ? no i że zajebalem lst na poczatku i przez to musialem ciąć jak barber po kwarantannie. Jak mi z tych 3 wyjdzie 50-60 suszu to bedzie swiat i ludzie - cóż walczymy! Poprawione i podcięte. Kurde to podcinanie to chuba jakis moj fetysz mimo iż wiem ze w sumie nie powinienem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Czerwca 2020 @Rocky1988 To dobrze ze sie uczysz na bledach, ale nie ucz sie na swoich bledach tylko na bledach innych ludzi. Mamy tu na forum duzo przeroznych fotorelacji, tam mozesz podgladac i sie uczyc. .Zadbaj o te niedobory, one same nie zniknal mozesz byc tego pewien. Bedzie wrecz przeciwnie , jak olejesz sprawe stracisz krzaki.Nic tam juz wiecej nie podcinaj, mozesz naginac na wszelakie sposoby, ale nic juz nie obcinaj. Liscie to zoladek rosliny, jak nie bedzie miala lisci nie bedzie rosla. Jak nic nie spartolisz to te 100g (moze wiecej) spokojnie zbierzesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Czerwca 2020 Somango 34 dni White widow 28 dni Think different 28 dni. Rosną, kwitną dostały nawozy calmag, overdrive plus bloom ph perfect. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca 2020 Up Zmienia sie niewiele - rosną i coraz ładniej wyglądają. Jak radzicie sobie z dużą wilgotnością przy tej pogodzie? Jakies sprawdzone domowe metody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Czerwca 2020 @Rocky1988 pełna moc wentylatorów !!! osuszacze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2020 Wentylacja jest na maksa od początku ? zmiana pogody i sama spadla. Sluchajcie mam codziennie po pracy lekkie suche donice, czy to normalne ze podlewam je codziennie teraz jak juz kwitną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2020 Sorki, że zamęczam zdjeciami codziennie ale robie tę relację również dla siebie ? Juz poustawianie tak jak chce i nic nie ruszam, całą resztę zostawiam naturze Swoją drogą zastanawiam się jak ja to chciałem pierwotnie w boxie 40x40 upchać ? Aha i pytanie: Czy jest sens i ma to jakiekolwiek podparcie w teorii przy automatach aby ucinać te małe niskie odrosty do ktorych praktycznie światło nie dociera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 23 Czerwca 2020 @Rocky1988 urywaj to w cholerę, na co Ci taki popcorn. Jak się obawiasz całość od razu to zrób na raty. Ale pozbądź się tego, żadnego z tego pożytku tylko witaminy zabiera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2020 35 minut temu, Wentyl napisał: @Rocky1988 urywaj to w cholerę, na co Ci taki popcorn. Jak się obawiasz całość od razu to zrób na raty. Ale pozbądź się tego, żadnego z tego pożytku tylko witaminy zabiera Poszedł solidny fryzjer - zrobie sobie porownanie i jedna wytne z popcornu a jedną zostawie. Zobaczymy co da finalnie jaki efekt. Po cieciu opfyskana asahi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 23 Czerwca 2020 @Rocky1988 no i spoko, nie sądzę żebyś żałował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2020 No ja akurat nie mam problemu z cięciem? A i msm co podsuszyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 23 Czerwca 2020 @Rocky1988 muszę u swojej zrobić taki sam zabieg skoro lepiej ścinać te niskie odrosty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2020 @Konto.paczkomat No ja w większości fotorelacji z dobrym wynikiem widzialem ze te gowna male ucinają ? A do tych właśnie chce równać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca 2020 Chwila zabawy i +10 szczytów ? SCROG uważam za znacznie efektywniejszy od lst - owocna nauka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca 2020 Foliak jednak sie nie sprawdził, został prawie zmieciony przez deszcz i wiatr i w sumie nie wiem ile plant byl odkryty bo nie bylo mnie 4 dni... Od tamtej pory stoi w miejscu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Czerwca 2020 @Rocky1988 tam masz druty? żeby w łodygę nie wrosły ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca 2020 @Szym mam, ale tam jest miejsce jeszcze. Z reszta duzych nadziei z tym nie wiąże ? skupiam sie na boxie to jest tak samopas w formie testu. Co do drutu to wiem bo jedna teraz w bocie mam ujebana na szczycie bo wrosl ja ruszylem i peklo a teraz tasma sklejone ? Ale rosnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach