Paul 16 Napisano 18 Lipca 2020 @Farmerka witam powoli mysle o flo i widziałem gdzies pisałaś ze radzisz sobie z obnizeniem wilgotności jak to robisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 21 Lipca 2020 Witam serdecznie 32dzien ile jeszcze trzymać je na veg podpowie mi ktoś jak to rozkminic, I wgl jak to waszym zdaniem wygląda? dziękuję ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Lipca 2020 @Paul jak uznasz że jest wystarczająco duża to przełączasz na flo, potrzymał bym je jeszcze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 21 Lipca 2020 @Tester musze czekac na lampe ok 2tyg chciałbym zeby urosły kolo metra do konca czyli na veg trzymac do ok 50cm? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Lipca 2020 @Paul zależy ile urosną na flo to ciężko czasami przewidzieć, rośliny z genami sativy potrafią dużo podrosnąć podczas flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Lipca 2020 @Paul sorry nie widzialam oznaczenia. Dodałam dodatkowy wiatrak mieszający i pomogło, było jakieś 50% najwięcej, ale też kupiłam ten odwilzacz? Chyba tak to się nazywa. Teraz wilgotność jest 30%. Jak daje na fulla to nawet po 15% było tylko ? o co chodzi z tym storczykiem w boxie, to coś pomaga? ? juz któryś raz widzę, że ktoś ma stroczyka w boxie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 21 Lipca 2020 @Farmerka hehe z tego co wiem poxy growerskie zostały adoptowane z boxów dla black orchid ta dostałem na umarciu i reanimuję ja , sa to idealne warunki dla nich ? wiec tez musze taki odwilzacz myslec bo nie dam rady zbic bez tego, mysle tez juz o drugim boxie na vega ? lampe kupie marsa bo jakść cena i dostepność wychodzi najlepiej myślałem tą mirgo ale dostepna po 15 sierpnia wiec za pózno a tą co mam na flo nie ma opcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Lipca 2020 @Paul trzeba lepszy ten odwilżacz kupić, ale jak na market place popatrzysz to są mega tanie, a dobrej marki. Mój kosztował £10 a super działa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 21 Lipca 2020 @Farmerka serio myslałem ze to droga rzecz hehe spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Lipca 2020 @Paul bo sa drogie jak nowe kupujesz, używane możesz wyrwać w dobrej cenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 27 Lipca 2020 (edytowane) Witam dzisiaj 38 dzień zmieniłem lampę na mars spl2000. Jak to widzicie jakieś opinie ? Edytowane 27 Lipca 2020 przez Paul @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Lipca 2020 @Paul dobre są, kiedy na flo planujesz przejść? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 27 Lipca 2020 @Paul ładnie ci poszło. ?Ja bym trochę liści wycięła, ale nie każdy to popiera. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 28 Lipca 2020 @Szym no właśnie nie wiem chce żeby duże ładne urosly myślę jeszcze 10 dni jak radzicie? @Farmerka ciągle coś obcinam co zasłania ale więcej się boję bo są niskie ciągle robię LST zrobiłem też topping. Na Dolnym zdjęciu po lewej to nie jest top tylko ta roślina bliźniak uratowałem ja ?. Mam jakieś muszki jak owocówki w namiocie jak się pozbyć tego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Lipca 2020 @Paul no potrzymaj z 10 dni i się oceni, zależy jakie to muszki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 28 Lipca 2020 @Paul lep na muchy zawieś, nawet klisza śmierci zda egzamin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 2 Sierpnia 2020 Witam dzień 44 tak wyglądają nie mam pojęcia ile jeszcze je trzymać namiot mam wysoki 180 jak to rozkminic pomóżcie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Sierpnia 2020 @Paul to od Ciebie zależy kiedy je przełączysz jak takiej wielkości cię satysfakcjonują to przełączasz na flo, na flo też coś powinny podrosnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2020 @Paul przede wszystkim załóż foto relacje albo zmień dział bo to nie ma nic wspólnego z wyborem zestawu. Rośliny są jeszcze niskie wiec ja bym je jeszcze potrzymał a jak masz wielkie ciśnienie to przełącz już na 12/12 i zaczną kwitnąć ale pl o będzie nie wielki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 2 Sierpnia 2020 @Seba691 nie mam cisnienia , chce zeby duze urosły to mniej wiecej do jakiej wielkosci? A wybor zestawu zzobacz początek topiku. Dzięki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach