Aron 125 Napisano 8 Czerwca 2020 Niee. Rzeżucha na pewno nie. Jakiś chwaścior ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2020 Poczytaj troszkę fotorelacji, czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj. Na niczym się tak nie nauczysz roślin, jeśli nie masz jeszcze doświadczenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 8 Czerwca 2020 @Aron po zmianie awatara to już nie ta sama fotorelacja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 8 Czerwca 2020 Ja wolałem stary przywykłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Dzień... a nie nie będzie fotek. Będą w poniedziałek. To taka nota, jakby ktoś wpadł na ten sam pomysł. Nakupiłem ziela: bazylia, oregano, 2x mięta, majeranek, tymianek. Myślałem, że będzie je czuć na pierwszym planie. Ale nie... Karlica daje o sobie znać o wiele mocniej. Tragedii jak na razie nie ma, zapach nie wydostaje się poza pokój. Edyta. Ale przynajmniej zapier..dalają jak nafazowane ? To tyle. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Czerwca 2020 @Aron jak tam te żółte przebarwienia? Wstaw foto jak to się rozwija. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2020 @Groovebusters Już dawno nie ma. Zdjęcia będą w poniedziałek jak napisałem. Bo prostu zafoliowałem wejście, którego nie chcę znowu rozrywać (kwestie zapachu). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Czerwca 2020 Okej. Leci 3 tydzień. Uprzedzam pytanie: Cytat nie robisz lst? Trochę im robiłem. Ale pole manewru się skończyło. Bo 1. posiane na środku, 2. nie mam możliwości wystawienia donic poza, bo otwór jaki wyciąłem jest zbyt mały (z tektury notabene) a manewrowanie drutem w takiej ciasnocie jest niemożliwe. Niestety tekturowe wrota się trochę wyrobiły i muszę działać prowizorką. Worek na śmieci i taśma pakunkowa. Tak więc prawdopodobnie przesiadka do kupnego boxa. Ale przynajmniej sobie pomajsterkowałem. A to chyba większość facetów lubi ? Podlewam raz na 3-4 dni. Płci jeszcze nie widzę. Wołam @Groovebusters 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 15 Czerwca 2020 A która to która? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 15 Czerwca 2020 (edytowane) 9 minut temu, glodek18 napisał: A która to która? Po lewej RD, po prawej (tam gdzie stacja pogodowa) LR2. Edytowane 15 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 15 Czerwca 2020 Zapodaj fotki Boksa z dwiema naraz a nie każda odzielnie żeby porównac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 16 Czerwca 2020 12 godzin temu, glodek18 napisał: Zapodaj fotki Boksa z dwiema naraz a nie każda odzielnie żeby porównac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Czerwca 2020 Karłowi lekko przypaliło liście. Czy wszystko będzie ok? Listki zostawić? Urwać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Czerwca 2020 Zostaw. Od czego to? Lampa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Czerwca 2020 Tak lampa. Ostatnio podlewałem w pon i jak dziś wstałem to jebaniutka mi tak wystrzeliła, że dosłownie była parę cm od żarówki. A w poniedziałek była dobre 15 cm od... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 19 Czerwca 2020 Oj nie dopilnowałeś ja to do swojej dwa razy dziennie zaglądam i patrze czy nie urosla przez te parę godzin. A te liście to trochę żyją to może lepiej zostawic. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Czerwca 2020 Po prostu nie chciałem być nadgorliwy w temacie. Podlałem i myślałem: "niech już sobie spokojnie rosną". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 19 Czerwca 2020 4 godziny temu, Aron napisał: Po prostu nie chciałem być nadgorliwy w temacie. Podlałem i myślałem: "niech już sobie spokojnie rosną". To jesteś bardzo cierpliwy, ja to na początku co godzinę sprawdzałem czy czasem nie urosla albo czy się nic nie zmieniło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Czerwca 2020 1 godzinę temu, glodek18 napisał: To jesteś bardzo cierpliwy, ja to na początku co godzinę sprawdzałem czy czasem nie urosla albo czy się nic nie zmieniło. Haha. No stary rozumiem, to tak jak Twoje własne dziecko. Huhasz dmuchasz, żeby miało najlepiej. Na początku też zaglądałem parę razy dziennie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) No dobra. Jutro tydzień 5. Myślicie, żeby te dolne liście obciąć? Odsłonić kwiaty? Szczerze to RD wygląda strasznie marnie w porównaniu do LR2, u którego urosły parę szczytów (na zdjęciu RD). Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach