Gość Napisano 20 Czerwca 2020 Jutro skończą 14 dni. @Farmerka zrobię lst jak trochę odbiją w górę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Czerwca 2020 @Groovebusters łamie ruszyły. Moje dwie ruszyły po lst właśnie. Oby Ci wszystko już szło z górki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Czerwca 2020 @Groovebusters w nowej ziemi od razu lepiej. Jakby nie patrzeć to medium w którym są korzenie i tego jak i światła nie oszukasz. @EneDue hydro w stawie? Nawozy będziesz z beczkowozu lał? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Czerwca 2020 @Groovebusters bede tam robił kupki -.- 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca 2020 @Farmerka posłuchałam Cię ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Czerwca 2020 @Groovebusters powiem Ci, że moje wyglądają podobnie, Ale są starsze o 5 dni, kilka dni temu zaczęłam lst, tylko że one kwitną więc lipa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca 2020 @Farmerka podczas kwitnienia nie można już trenować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Czerwca 2020 @Groovebusters już się nie powinno, żeby roślina dawała z siebie wszystko na robienie topow, tylko że one takie karły, że wstyd ? raczej nie robię już auto następnym razem? po tych dwóch mi się odechciało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca 2020 Ładnie podniosły się po LST, oderwałam też trzy liście, które zasłaniały nowe szczyty. I mały bubble kush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 @Groovebusters ja mam doświadczenie z af takie że lepiej liście odginać. Może to moje odczucia ale przy automatach obicie liści dali mi blokadę wzrostu. Ale ładnie idą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Czerwca 2020 @EneDue zobaczę jak zareagują. Najdziwniejsze jest to, że oprócz ukorzeniacza na początku nie muszę im podawać nawozów. Wszystko jest w ziemi. Z tego co czytałam Ty też podałeś tylko starter. Jak zaczną blednąć to dopiero dam NPK 2:1:1. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Czerwca 2020 @Groovebusters mi zaczęły blednąć dopiero na oucie ta co miałem w domu bez ukorzenia za i bez nawozów leciała i była ciemna. Wyczujesz to. Zobaczysz po liściach czy będą dobrze szły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2020 Niebieska Strzała się określiła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Czerwca 2020 Super Ci to wygląda, ale czytając początek tematu zwróciło moja uwagę żarówka, podobna widziałem w Castoramie! Czyż by nie trza było biegać po Internecie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2020 @WielebnyMerrytak jest, to żarówka z Castoramy. Dzięki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2020 Treningu LST ciąg dalszy Niebieska Strzała opanowała doniczkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2020 W dniu 20/06/2020 o 14:26, Farmerka napisał: @Groovebusters już się nie powinno, żeby roślina dawała z siebie wszystko na robienie topow, tylko że one takie karły, że wstyd ? raczej nie robię już auto następnym razem? po tych dwóch mi się odechciało. Kurde to nie wiem, czytalem ze scrog podczas kwitniecia mozna cisnac a nawet super cropping moze dac zaskakująco dobre wyniki ? Za miesiąc odniosę sie do obydwu teorii bo sam naginam i łamię cały czas swoje automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Czerwca 2020 @Groovebusters podlej wodą dobrze bo susza !! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 26 Czerwca 2020 @Rocky1988 sprawdzaj, kombinuj, to twoje rośliny ? ogólnie to możesz robić co chcesz z nimi do końca uprawy przecież ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Skończyły 3 tygodnie. Zrobiłam ostatnie LST Bluematic, ma 5 szczytów. Najmniejsza Bubble Kush ma około 10 dni. Mam pytanie. Czy jeśli urwałam kilka liści i to nie zatrzymało moich roślin to czy mogę urwać ich więcej, żeby odsłonić niższe szczyty? Odginanie nic nie pomaga. Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach