Tester 1,408 Napisano 7 Czerwca 2020 @Groovebusters no zobaczymy jak to wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Czerwca 2020 Teraz, Tester napisał: @Groovebusters no zobaczymy jak to wyjdzie Może jeśli uda mi się zwalczyć nadgorliwość to będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 7 Czerwca 2020 Grafika pierwsza klasa! Nołnejmy wyglądają jak eksperyment szalonego biologa. Ale może dojdą do siebie. A nowe roślinki... Jak na razie ciężko coś powiedzieć ale sweet skunks dosypał bym ziemię do samej góry plastiku (doniczki). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 8 Czerwca 2020 Ale jaka Ci małpka z tą grafiką wyszła ? No i survival master mnie rozwalił ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2020 @Groovebusters dolomitem bym podlał tamte pożółkłe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 8 Czerwca 2020 I tą butelkę czymś ciemnym owiń/oblep, chyba że to tymczasowe tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) @EneDue hahahah szalony biolog-naukowiec hir @Tester właśnie jadę do Obi po ten dolomit, to się jakoś zalewa wodą? @Wentyl to przejściowe rozwiązanie, zaraz kupię ? Takie cudo do mnie dziś przyszło, będę im psikać na zdrowie ? Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Gość Literówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2020 @Groovebusters garść na litre wody daj i podlej porządnie krzaki te pożółkłe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2020 Zrobione. Podlane i zdolomitowane. Podsypana ziemia, nieprzeźroczyste doniczki. Przeczytałam, że warto napowietrzać glebę i powieliłam instruktaż z wiki innego forum. Na dnie keramzyt i wokół doniczki rurki. Ktoś zrobił doświadczenie i było widać, że napowietrzona gleba = zdrowsza roślina. Jeszcze znalazłam informację, że warto na początek mieć mniejsze doniczki, bo korzeń dostanie info, że nie może się już rozrastać i energia pójdzie w liście/szczyty. Korzenie się rozrastają w poszukiwaniu wody i soli mineralnych, czyli w uprawie w domu nie ma zapotrzebowania na aż tak wielkie korzenie. Co z tego wyjdzie tradycyjnie nie wiem. Ale jeśli coś ma mnie nic nie kosztować, to czemu by nie spróbować. Tutaj mój ogródek. Jeszcze jest szczypior i papryczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Czerwca 2020 @Groovebusters ładny ogródek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2020 @EneDue dziękuję! ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) @Groovebusters czytam i czytam od początku i tak w sumie się zastanawiam czemu dalej je trzymasz jak tak ciężko ci z nimi idzie ? A ogródek ładny, zapomniałaś tylko o pomidorach, tej innej odmianie ? Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2020 @Farmerka po prostu bardzo żal mi ich wyrzucić... Prawdopodobnie jak zobaczę zdrowe geny w nowych automatach to się w końcu przemogę. Jak ja mogłam zapomnieć o tych egzotycznych pomidorach ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 8 Czerwca 2020 @Groovebusters no dobra, rozumiem Cię teraz. Ja jak ostatnio z jednej zrywalam odrosty to wsadzilam do doniczki z kielkujacym automatem bo źle mi było wyrzucić. Dzisiaj zwiędl i latwiej mi było go wywalic haha ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2020 @FarmerkaTwoja technika jest bardzo psychologicznie logiczna ? To się naśmiałam. Sentymenty! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Czerwca 2020 Cho cho! Hej hej! Wyrzucanie słabych krzaków nie jest okej! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Hej hej! Chocho! By zatrzymać planty masz powodów sto! Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Czerwca 2020 Trzymam kciuki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 8 Czerwca 2020 @Groovebusters bardzo ładny ogródek, nie zapomnij podzielić się sałatką ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2020 @Wentyl jeśli mi się uda? Niebieska strzała już szarżuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach