fxxx1337 880 Napisano 19 Września 2020 Dobra pany. Ile jeszcze tygodni zostało do zbiorów mniej więcej? Trichomy są mleczno-przezroczyste. Chciałbym je ściąć jak będą w pełni mleczne i trochę bursztynowych. Kiedy zaczynać flushing? I jeszcze boję się tej plechy, czy się za mocno nie rozpędzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Września 2020 @mirecki teraz pierwszy raz cos takiego mi sie przydarzyło wiec nie mam pojęcia. Ogolnie odradza sie prskanie na roślinę kiedy ma rozwinięte topy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Września 2020 @Dobry_Człowiek! Owszem ale z tego co czytałem to można. A jak coś to water curing i święto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Września 2020 @fxxx1337 we wrześniu to nie dojdzie, trzymaj do października i się oceni jak będzie napuchnięte, czy plecha będzie znowu jakaś, flushing na oucie? masz tyle wody.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Września 2020 Mam pól beczki wody @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Września 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Września 2020 @fxxx1337 trichomy jakie masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Września 2020 Mleczno przeźroczyste @mirecki Chciałbym ścinać jak już będą się robić bursztynowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Września 2020 @fxxx1337 to już kto jaką fazę woli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 23 Września 2020 @fxxx1337 ja swoje ten w 90% mleczne może nawet więcej, dojrzałem nawet kilka skromnych bursztynowych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Września 2020 (edytowane) Update I kilka pytań. Większość liści już jest żółta, raczej już się nie opłaca w tym etapie dawać azotu? Ile na oko im zostało? Trichomy już mleczne w większości, włoski już brązowieją. Northern Passion 2.0: OG Kush: Easy Sativa: Zebrana próbka jest z Northern Passion 2.0 Dam znać wieczorem jaki jest efekt ? z fartem ziomy Edytowane 24 Września 2020 przez fxxx1337 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Września 2020 14 minut temu, fxxx1337 napisał: Większość liści już jest żółta, raczej już się nie opłaca w tym etapie dawać azotu? raczej już nie 15 minut temu, fxxx1337 napisał: Ile na oko im zostało? Trichomy już mleczne w większości, włoski już brązowieją. 2-3 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Września 2020 (edytowane) @Szym dzieki za odp:) a powiedz jak oceniasz topy/roślinki jak na 1 raz? Edytowane 24 Września 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Września 2020 @fxxx1337 to pierwszy outdoor? jak tak to nieźle, pamiętaj na out dobra ziemka, dolomit do zabezpieczania ph, z nawozów to azofoska w granulacie dla mnie najlepsza, dobre geny roślin aby zdążyły dojść, zabezpieczenie przed ślimakami i zwierzyną i można zbierać dużo materiału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Września 2020 Pierwszy outdoor i ogólnie pierwsza uprawa Ogólnie to miejscówka jaką wybrałem jest w Chuj przypałowa, nie wiedziałem że aż tak bardzo będzie, dziwi mnie że jeszcze psów nie spotkałem na tym spocie naprawdę xd Jedyne co wiem to ścinam to jak wszystko dojdzie i już się tam nie pokazuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Września 2020 Dobrze że nikt Ci nie zajebał krzaków. Pięknie wyszły. Jako że to pierwszy raz i pamiętam że musiałeś co trochę karczować drzewka żeby dorabiać światło to super Co poszło. Jeszcze ze 2tygodnie i będzie git. Ja już sobie szukam spa na przyszły rok. Chcę ze 20 krzaków posadzić a już teraz jesienią przygotować spot. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Września 2020 Zdarzały się sytuacje, że wychodziłem ze spota i ludzi spotykałem xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypek13 3 Napisano 24 Września 2020 Ciekawe jak teraz z pogodą bedzie żeby parę dni nie padało bo pleśń się wda a szkoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Września 2020 Pogoda będzie chujowa przez kilka dni teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2020 Wczoraj po raz drugi zapaliłem (a tak naprawdę pierwszy :D) swoje zioło i powiem wam poezja ? Topy jeszcze niedojrzałe, brakuje im jakieś 2 tygodnie, a już klepią w chuj, ziomek powiedział, że jak do tej pory najmocniejsze co było, boję się co będzie jak będą w pełni swoich sił, prawidłowo wysuszone i po curringu. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach